Relatieproblemen zijn er om te worden opgelost. ~ Utopia Gekte

9/13/2016

Relatieproblemen zijn er om te worden opgelost.

Voetbalbubbels.

Ik zeg een hele goede warme middag en welkom terug bij de leukste website van Nederland. :-) Het is hoog tijd voor een update over het wel en wee in Utopia. We beginnen gewoon met waar we gebleven waren. De relatieperikelen rondom Jessie en Billy. Althans, Jessie zelf ziet geen problemen. Het is meer Billy die problemen maakt van problemen die er volgens Jessie niet zijn. Nadat ze even helemaal klaar was met Jessie ging ze over hem ventileren bij Bas en Dominique. Ze denkt dat hij niet eerlijk is over zijn gevoelens en wat er in zijn hoofd omgaat. Ook noemt ze hem een zeikerd en beschuldigt ze hem er van dat hij haar naar beneden trekt. Best heftige uitspraken, zeker als het niet tegen de persoon zelf wordt gezegd. De hele ochtend moppert Billy vrolijk verder, tussen het plukken van haar wildgroei aan baardharen door.

Dan maar door naar Ruud en Rowena. Eindelijk een ongecompliceerd stelletje zonder problemen! Of nee, wacht.. Ze zijn nog geen stelletje. Of wel. Of niet. Ik weet het niet meer. Maar ze knuffelen en kussen wel de hele dag. De afgelopen uren zijn ze geregeld samen in beeld geweest en elke keer weer zijn ze aanhankelijk naar elkaar. Heel lief om te zien, maar wees nou eens gewoon een keer duidelijk en eerlijk naar elkaar. Is ook wel zo prettig voor het thuisfront, toch? Aan Billy laat Ruud vandaag nogmaals weten geen relatie te willen. Toch zit hij later op de bank weer knuffelend met Rowena te relaxen. In de keuken steekt hij zelfs beide handen in de achterkant van haar korte broekje.

Snel door naar de middag. De Utopianen beginnen deze middag met een gezellige gezamenlijke lunch in de buitenlucht. De goede sfeer doet ook veel goeds voor de relatie van Billy en Jessie. Ze geven elkaar een dikke kus en spreken af later vandaag nog eens samen de positieve post van Billy door te lezen. Voor we het weten zijn de bewoners alweer klaar met lunchen en gaat iedereen weer zijn eigen richting op.

Het duurt niet lang voordat de bubbel voetballen tevoorschijn komen. Dit zijn grote plastic ballen die je over je hoofd heen trekt. (Zie foto). Het is een erg leuk gezicht om te zien en de bewoners beleven er dan ook veel plezier aan. Zelf moet ik er niet aan denken met dit warme weer. Af en toe gaat er een bal lek of kapot, maar het zorgt voor lang genoeg spelplezier. In combinatie met het zwembad is het goed vertoeven vandaag in Utopia.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.