Relatieproblemen Billy en Jessie houden aan. ~ Utopia Gekte

9/03/2016

Relatieproblemen Billy en Jessie houden aan.

Jessie een hypocriete lul?

Gisteravond hebben Billy en Jessie meerdere keren samen gekletst op het rokersbankje. Het gesprek gaat over het krijgen van kinderen tot aan Jessie die Billy steeds knapper vind worden. Ook hun eigen relatie komt natuurlijk ter sprake. Billy weet nog steeds niet of ze verder kan met Jessie. Dit vanwege hoe hij zich gedraagt bij een slok teveel alcohol. Het zit Billy zo hoog dat ze in tranen uit barst. Wat er de afgelopen dagen is gebeurd maakt het er allemaal niet makkelijker op. Ze is gekwetst en verdrietig. Soms voelt ze zelfs vlagen van woede en vreest ze dat dit niet meer weggaat. Wat er ook gebeurt, ze spreken af om met elkaar te blijven praten. Of deze relatie nog een kans van slagen heeft zal de tijd leren. Billy ratelt maar door over van alles en nog wat. Zelfs Jessie geeft aan haar niet meer te begrijpen of wat ze nou probeert te zeggen. Billy twijfelt aan alles wat Jessie zegt en daar voelt ze zich ook al rot over. Tranen blijven stromen... Ze zegt zich groot te hebben gehouden de laatste dagen en dat het er nu allemaal uit komt.

Eerder op de dag had Ruud nog een gesprek met Rowena. Hij zei dat hij er geen moeite mee had om samen met zijn ex in een huis te zitten. Hij heeft haar in Utopia ontmoet en denkt dat het daarom anders ligt. Ook weet hij zeker dat ze over een paar dagen wel weer bij Jessie in bed ligt. ''Ik ken Billy van top tot teen. Bij elk ding wat ze zegt weet ik wat ze voelt, bedoelt en wat de toekomst gaat brengen. Daarom was ik ook zo boos dat Jessie zich met mij en Billy bemoeide. En kijk nu eens wat hij zelf doet. Ik heb het al vaker gezegd, ik vind het echt een hypocriete lul. Hij wijst mensen op andere dingen en doet het zelf net zo hard. Hij lult veel en er komt weinig van terecht. Een klein voorbeeld, vrij recent. Hij zou gelijk achter dat bedrijf aan bellen van die caravan. Heeft ie nog niet gedaan. Iedereen verbieden s*ks te hebben in de B&B of om te zuipen. Doet hij zelf ook''.

Gelukkig zijn er ook leukere nieuwtjes te vertellen over gisteravond en vannacht. Zo zit Ramona bijvoorbeeld precies 9 maanden in Utopia, een mijlpaal! Rianne zoekt ondertussen al een hele tijd naar twee boormachines die vermist zijn. Mopperkont Cees zeurt over een tas met cadeautjes die het verse bruidspaar heeft gekregen en het geld wat Cemal verdient met de carwash.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.