Referendum van Bas is afgewezen. ~ Utopia Gekte

9/02/2016

Referendum van Bas is afgewezen.

55% tegen veganistisch Utopia.

Zojuist heeft Bas de uitslag van het referendum bekendgemaakt. 55% van de stemmers heeft tegen een veganistisch Utopia gestemd. Desondanks gaat Bas wel met een groepje twee maanden lang veganistisch leven. Onder andere Billy, Rowena, Dominique en Benjamin doen wel vrijwillig mee aan dit experiment. Ramona geeft wel aan dat het erg moeilijk voor haar gaat worden. Ze beloofd haar best te doen ondanks dat het een hele nieuwe leefstijl is.

''Beste Bas. Hierbij de uitslag van het door jouw aangevraagde referendum. Op de vraag dat alle bewoners veganistisch moeten leven hebben 55,7% tegen gestemd. Het is er niet doorheen'', leest Bas voor. Een gedeelte van de groep applaudisseert hard. Bas bedankt ondanks de teleurstelling iedereen voor het stemmen. Ramona vind de commotie rondom het referendum mooi en bedankt Bas om zich voor dit doel in te zetten. ''Je hebt wel wat teweeggebracht'', vertelt Rowena.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.