Ramona zoekt ruzie met Rianne en krijgt het ook. ~ Utopia Gekte

9/24/2016

Ramona zoekt ruzie met Rianne en krijgt het ook.

''Ik snap het echt niet''.

Drama, drama en nog een drama... Ramona is woest op Rianne omdat ze denkt dat zij met Dominique over haar heeft geroddeld. Er komen ontelbaar veel streamlocks dus er valt absoluut geen logisch verhaal van te maken. Rianne verwijt Ramona dat ze lelijke dingen heeft gezegd. Zij is zich van geen kwaad bewust en begint over problemen met de opbouw van het evenement. Ramona wenst in ieder geval geen kritiek te krijgen van Rianne omdat ze naar eigen zeggen keihard heeft gewerkt en wel vier dingen tegelijk heeft gedaan. Ramona gooit er een 'sorry' in, maar erg gemeend klinkt dit niet. Ramona is niet van mening dat het programma gisteren is uitgelopen door haar.

Na dit korte gesprekje springt Ramona weer op bed op de vide. Daar moppert ze tegen medebewoners dat Rianne niet achter haar rug om moet praten. ''Maar recht in mijn gezicht'', moppert ze door. Terwijl dat precies is wat Rianne net gedaan heeft. Ramona is erg geïrriteerd en baalt er van dat ze Rianne met anderen heeft zien praten over haar. Althans, ze neemt aan dat het over haar ging. Erg lang blijft Ramona deze keer niet op bed liggen, ze is uit op ruzie en dat zal ze krijgen ook.

Buiten treft ze Rianne weer. Na een korte woordenwisseling rookt Ramona gestrest een peuk. Rianne loopt verdrietig en beduusd rond buiten. Dit gedoe is nu al bijna een uur gaande en we zien Ramona en Rianne na een streamlock wederom ruziën. Ramona gooit het op miscommunicatie, maar Rianne trapt daar niet in. ''Er is geen miscommunicatie geweest, ik had nog gezegd dat we de merchandise en muntenkraam pas op konden bouwen wanneer de auto's van het terrein af zijn'', zegt Rianne. Wanneer Ramona weer met een schreeuwend weerwoord en wijzend vingertje komt krijgen we de zoveelste streamlock. Ik geef het maar op om dit verder nog te volgen.

Na nog een streamlock is Rianne met Jessie in gesprek. ''Ik snap het echt niet. Ik snap echt niet waar ze zich zo druk om maakt. Ik ga niet over Ramona roddelen, ik pas daar voor'', zegt ze tegen Jessie. Het is haar een groot raadsel waarom Ramona zich zo gedraagt. ''Ze maakt een aanname dat het gesprek met Do alleen over haar ging'', moppert Rianne door. Jessie kapt het gesprek af en zegt graag centraal te willen gaan voor de financiën. Rianne heeft daar totaal geen zin in, maar Jessie vind dat het lang genoeg heeft geduurd.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.