Ramona woest en Rianne drukt op de toeter. ~ Utopia Gekte

9/06/2016

Ramona woest en Rianne drukt op de toeter.

De avond begint.

Uit het niets drukt Rianne op de sirene voor een mededeling. Dit tot groot ongenoegen van de groep die net aan het eten begint. ''Het duurt maar 2 minuten'', laat Rianne weten. Ruud hoopt dat ze het net zo snel doet als het openen van de bh's op de paspoppen. Helaas komt er voor de zoveelste keer een streamlock. Toevallig gaat het dus ook over haar recordpoging. Haar bh sponsor heeft laten weten een extra bijdrage te doen voor haar aanvraag van een wereldrecordpoging. Ze sponsoren 600 euro extra en daardoor kan Rianne toch nog proberen om binnen 1 minuut meer bh's los te maken dan de huidige recordhouder. Ze krijgt een bescheiden applausje van de groep. Op 5 november gaat ze live in de loods haar recordpoging uitvoeren. ''Dus ik ga hem nu aanvragen'', roept ze vrolijk. Ze zegt dat ze dit alles te danken heeft aan gisteravond. Toen was ze namelijk voor het eerst in weken weer aan het oefenen.

Na deze korte mededeling die inderdaad nog geen 2 minuten duurde loopt iedereen weer alle kanten op. Kort voordat Rianne op de toeter drukte was er nog een andere discussie. Bas heeft gekookt voor 8 bewoners en dat blijkt te weinig te zijn. Ramona is woest omdat ze nu niet genoeg te eten heeft. Anderen hebben of teveel gepakt, of hebben zelfs eten gepakt terwijl het niet voor hun bedoeld was. En Ramona lust gewoon geen rode kool. ''Als ik kook ga ik een ander dit ook niet voorschotelen. Ik vind het niet chill. Ik ben te laat?! Er word gewoon geen rekening gehouden. Als je het hebt over veiligheid en vertrouwen. Ik doe mijn best om vegan te eten'', zegt Ramona woest. Ze besluit om gewoon vlees te gaan eten, ze is al zelf aan het koken. Maar volgens mij heeft ze inmiddels alweer besloten om toch geen vlees te eten. Enfin, de rust keert weer even terug, maar de avond is nog jong...
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.