Ramona kreunt van de pijn in het cordwood. ~ Utopia Gekte

9/16/2016

Ramona kreunt van de pijn in het cordwood.

Rianne irriteert zich aan Romy.

Het zit Ramona deze ochtend niet mee. Kom je 24 uur per dag op televisie en dan is je make-up op! Paniek en teleurstelling, zo vroeg op de ochtend al. En later komt heftige migraine daar nog eens bovenop, al zegt ze daar al meerdere dagen last van te hebben. Dat komt niet goed uit, want ze zou nu beginnen met plotteren samen met Karin en Romy. Na wat overleg met Rianne besluit Ramona om te gaan slapen in het cordwood huisje. Rianne loopt daarom naar Romy toe om de situatie uit te leggen. Om 12:00 maakt ze Ramona weer wakker en pas daarna gaan ze samen plotteren.

Hoewel het Romy wordt afgeraden om bij Ramona te gaan kijken doet zij dit toch. Dit tot groot ongenoegen van Rianne.  ''Omdat ze migraine heeft. Ze voelt zich niet lekker. Ze is nu aan het slapen in het cordwood dus ik geef het door aan Romy. Je doet gewoon heel rustig een mededeling en dan neem je het nog niet aan. Moet ze het nog checken'', moppert ze. ''Misschien checkt ze niet of het niet waar is, maar hoe slecht het gaat en of ze iets voor haar kan doen'', denkt Jessie.

Nou, dat laatste blijkt het geval. Romy overlegt even om te vragen wat zij en Karin nu wel kunnen doen. En dat is het ophangen van alle nieuwe merchandise op de hangers. Ook hoopt Ramona dat Romy wat te eten kan brengen zodra de boodschappen binnen zijn. En het licht moet uit in het cordwood huisje, maar die knop heeft alleen de regie in handen. Ze zegt zwaaare migraine te hebben nadat ze zich heeft opgemaakt, een sigaretje heeft gerookt en om eten heeft gevraagd. Romy licht de groep meteen in over hoe slecht ze er bij ligt.

''Hmmm... Aahhhh.. Ohhhhh. Dat licht...'', kreunt Ramona in het cordwood. Ze kwam heel kort terug in beeld tot we weer een kussende Jessie en Billy op de bank voorgeschoteld kregen. Het lijkt vandaag de dag van de merchandise te worden. Velen dragen een #TEAMJESSIE trui en de dames gaan dus plotteren en dergelijke. Is de vakantie weer voorbij?

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.