Ramona heeft moeite met alle ''verliefde'' stelletjes. ~ Utopia Gekte

9/14/2016

Ramona heeft moeite met alle ''verliefde'' stelletjes.

Klef doen in het zwembad.

24/7 relatieproblemen in Utopia, behalve als de zon schijnt en er een feestje is. Ramona kan het niet uitstaan dat Rowena's 1-jarige Utopia feestje in het zwembad niet uitnodigend is voor iedereen. Alle stelletjes van Utopia liggen samen in het zwembad en hebben de grootste lol. Ramona ziet het met lede ogen aan en zegt er ook iets van: ''Gezellig hier! Er liggen alleen maar stelletjes in het zwembad. Ik voel me niet uitgenodigd''.

Na die uitspraak loopt ze door naar de schommelstoel waar ze met Jacco een gesprekje begint. ''Ik ben geen relatietherapeut. Ik stop er mee. De hele tijd gezeur over relaties, maar zodra het mooi weer is zitten ze klef in het zwembad''. Ramona zelf moet misschien ook maar op zoek gaan naar de liefde in plaats van werken voor de BV.

Een punt heeft Ramona wel. Alle stelletjes zitten klef te doen in het zwembad. Als Ruud Rowena een kus geeft duikt Billy extra dik bovenop Jessie. En andersom net zo. Tussendoor doen ze nog een 'partnerruil' ook waarbij Billy weer in de armen van Ruud duikt. Hij tilt haar op tot boven zijn hoofd met uitgestrekte armen en gooit haar later weer het water in. Van onderlinge problemen is even niks meer te zien. Een vreemd contrast als je het vergelijkt met wat er gisteravond en nacht allemaal is gebeurd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.