Ramona had stiekem een oogje op Jessie ~ Utopia Gekte

9/23/2016

Ramona had stiekem een oogje op Jessie

Thomas Berge en Berget Lewis in Utopia

Om tien over zeven staan Cees en Dominique weer klaar om het podium op te gaan. De laatste keer deze avond dat ze iemand aan moeten gaan kondigen want daarna nemen Billy en Ramona het over. ''Misschien dat we Billy en Ramona om kunnen roepen en ik wil naar jou ook een dankwoord uitspreken dus geef me daar even de ruimte voor'', laat Dominique weten. Cees wil de bezoekers deze keer ook weer welkom heten want er komen nog steeds mensen binnen. Ook wil hij zijn eigen record benoemen. De oudste Utopia bewoner onder andere. Niet veel later als Cees en Dominique op het podium staan doet Cees precies wat hij zei. Hij laat weten dat hij de langstzittende 40/50 en 60 plusser is. ''Dat is toch geweldig'', aldus Cees. Ze roepen vervolgens Ramona en Billy op het podium. Dat is namelijk het volgende presentatie duo. ''Ik vind het spannend'', laat Billy weten. ''Ik ook'', aldus Ramona. ''Ik niet'', grapt Billy. ''Ik ook niet'', aldus Ramona. Ramona besluit om wat serieuzer te zijn. Ze wil een groot applaus vragen voor Cees en Dominique die er de hele middag hebben gestaan. Rianne horen we niet veel later zeggen dat ze 10 minuten achterlopen. Nouked gaat nu snel afbouwen en dan moeten ze snel door.

Om tien voor half acht arriveert Thomas Berge ook. Ook hij is meteen druk bezig met handtekeningen uitdelen. Op het podium laten Ramona en Billy ondertussen weten dat er toch nog verrassingspakketten te koop zijn voor 5 euro per stuk. Daarna kondigen ze Chris de Roo aan. Terwijl Chris de Roo aan het optreden is zien we Rowena binnen praten met Thomas Berge. Als Billy er bij komt vertelt ze Thomas Berge over een foute droom die ze over hem heeft gehad. Hij moet hard lachen al vertelt ze hem niet alle details over de droom. Ook Gina komt even met Thomas Berge kletsen. En dan is goed te horen hoe schor ze is. Misschien iets te veel gepraat of te enthousiast geweest. ''Het is een gekkenhuis'', laat ze weten. Constant getrek en mensen die willen knuffelen. ''Maar wel superleuk'', aldus Gina. En uiteindelijk komen ze uit de rode cijfers. ''Laat ons dan maar hard werken, dat is top''. Thomas Berge laat weten dat hij hierna nog door moet naar 3FM. Ook voor hem is het dus een drukke dag.

Om kwart voor acht zien we Rowena samen met Billy Dans achter de computer zitten waar ze hun optreden alvast een beetje oefenen. Een kwartier later horen we Cees tegen een bezoekster vertellen dat hij bijna 15 maanden in Utopia zit. Op de dag dat de eliminatie er is zit hij er precies vijftien maanden, maar dan wil hij nog niet weg want dat voelt dan verkeerd. Hij wil zelf bepalen welke dag hij weg gaat. Dus heeft hij nog een evenement gepland op de 15e. Er zijn alleen nog geen kaarten verkocht. Cees beseft dat hij risico loopt om weg gestuurd te worden omdat hij toch weg gaat en de bewoners dan niet op een vriend of vriendin willen stemmen. Dan denken ze ''ik stem die zeikerd er wel uit''. Om kwart over acht zien we Ramona en Billy weer op het podium om Thomas Berge aan te kondigen. Zodra hij het podium opkomt barst meteen het feest los. De muziek gaat aan en hij begint meteen te zingen. Als Thomas een paar liedjes heeft gedaan zingt hij samen met Rowena en Billy Dans hun nieuwe liedje. Als om vijf voor negen na afloop van Thomas zijn optreden Ramona en Billy op het podium staan biecht Ramona op dat ze stiekem een oogje op Jessie had. ''Nog iets wat ons verbind hé Billy''. Billy blikte namelijk terug op haar terugkomst in Utopia en wat Ramona over Billy gezegd had. Daarna kondigen ze samen Berget Lewis aan. Ook zij komt er nog even een feestje van maken. Het 1000 dagen feest is voorlopig nog niet afgelopen.Thomas Berge arriveert
Chris de Roo
Chris de Roo met de Utopianen op het podium ''You never walk alone''
Thomas Berge maakt er een feestje van
Het nieuwe liedje zingen
Samen met Billy Dans en Thomas Berge
Ook Berget Lewis is er

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.