Oververmoeide Dominique in therapie bij Benjamin. ~ Utopia Gekte

9/02/2016

Oververmoeide Dominique in therapie bij Benjamin.

Bas moet blij en trots zijn.

Benjamin is de vaste therapeut van Dominique. En daarom lopen zij samen naar buiten toe. Daar gaan ze op een rustig plekje zitten zodat Dominique haar hart kan luchten. Benjamin slaat alvast een arm over haar schouder heen. Bas en Dominique hebben wat problemen met elkaar omdat zij met Jacco samen gaat werken.

''Bas vind het niet zo leuk, maar ik mag toch ook dingen voor mezelf doen? Ik voel me schuldig. Ik wil niet het meisje van Bas zijn, ik ben mijn eigen persoonlijkheid. Ik steun Bas in alles, echt'', vertelt Do. ''Misschien kan je hem uitleggen dat je een beetje los wilt komen van de titel vriendin van Bas'', probeert Benjamin. Maar dat is ook weer niet wat Dominique precies wil. Ze staat altijd achter Bas en hoopt dat hij hetzelfde voor haar gaat doen. ''Probeer je fijn te voelen. Ik ben heel trots op je'', laat Benjamin weten. Do vraagt zich vervolgens af waarom Bas dat niet voor haar kan zijn.

''Zijn ego zit hem in de weg. Als je hem dat uitlegt dan snapt hij dat wel. Bas is ook soms wat onzeker om 'in the picture' te staan. Maar ergens vind hij het wel lekker. Je weet wat ik bedoel toch? Er is pas ruimte voor allebei als je die ruimte neemt. Dan moet je staan voor de ruimte die je wil. Als je die niet inneemt of opeist, wat geen lelijk woord is in deze, dat is wel nodig'', zegt Benjamin.

Dominique zegt dat ze erg moe is en de post van aanstaande maandag heel hard nodig heeft.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.