Oud Utopia bewoner Mark aan het hek voor Gina. ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Oud Utopia bewoner Mark aan het hek voor Gina.

Rennen, rennen, rennen!

Om half 7 's avonds rennen veel bewoners naar buiten. Met name Gina is er snel bij, want zij is degene die werd geroepen. Niemand minder dan Mark staat buiten boven het hek uit te bungelen! ''Hoe is het lieffiee?!?! Wat ben je knap! Wat ben je knap'', zegt Gina enthousiast. Hij zegt goed aan het sporten te zijn. Wonderbaarlijk genoeg is er geen streamlock. Mark zegt erg druk te zijn buiten en dat het goed gaat. Hij geeft een cadeautje aan Gina, zegt haar te missen en dat ze goed bezig is. Ook mist hij Utopia soms wel als hij kijkt. ''Ja lieffie, je kan rustig terug komen'', laat Gina weten. Ramona roept dat ze Mark nodig hebben omdat ze 'f*cking in de min' staan. Mark zegt dat ze een leider missen en dat het niet alleen om geld draait, maar ook om plezier. Al maakt geld het wel een stuk makkelijker.

Wanneer Billy ook naar het hek komt en Mark roept komt er toch nog een streamlock. Na nog een streamlock verdwijnt Mark weer uit beeld. ''Super lief schat, dankjewel'', horen we Gina zeggen. Iedereen roept enthousiast doei en vraagt of hij de groetjes doet aan iemand. Mark loopt zijn laddertje weer op en daarmee is het korte bezoekje alweer tot een einde gekomen. Ze roepen nog een tijdje wat naar elkaar. ''I love youuuu'', roept Gina. Snel maakt ze het doosje open die zij van Mark heeft gekregen. Er zit een ketting in die ze direct om doet. Ze straalt helemaal. Het is een leuke afwisseling na een hele dag drama om een vermeende kus tussen Jessie en Romy.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.