Oud Utopia bewoner Bjorn in ziekenhuis na val bij fotoshoot. ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Oud Utopia bewoner Bjorn in ziekenhuis na val bij fotoshoot.

Sterkte Bjorn!

Deze middag komen veel oud Utopia bewoners lunchen in Utopia. Zij zullen ongetwijfeld veel herinneringen ophalen, knuffelen en misschien zelfs een traantje wegpinken. Onduidelijk is echter of Bjorn er ook bij zal zijn. We weten niet of hij is uitgenodigd en plannen had om weer naar Utopia te gaan. Maar dat zal er waarschijnlijk niet in zitten als het al de bedoeling was. Op Facebook lezen we dat hij een nacht in het ziekenhuis moet doorbrengen.

20 september had Bjorn Remmerswaal een succesvolle fotoshoot met Marloesdeen Fotografie. En gisteren wilden zij dat kunstje opnieuw flikken met een tweede dag foto's schieten. Op Instagram plaatst Bjorn 17 uur geleden nog een foto met een brede glimlach, ondanks het tegenvallende weer. Maar vannacht lezen wij op de Facebook pagina van Marloesdeen fotografie dat er iets faliekant mis is gegaan tijdens de fotoshoot.

''Op deze foto lachen we nog. Wat begon als een gezellige dag en een leuke shoot liep uit op een bezoek aan de eerste hulp in het Rode kruis ziekenhuis. Veiligheid staat altijd voorop, maar vandaag ging het goed mis. Tijdens de fotoshoot deed Bjorn een misstap waardoor hij viel en op zijn hoofd terecht gekomen is. We brachten hem naar de eerste hulp vanwege zn enkel en omdat hij misselijk was en ook heel even buiten bewustzijn is geweest.  Maar dat het zo heftig zou zijn had ik niet verwacht.Na een scan van het hoofd en nek blijkt er reden voor nachtelijke observatie te zijn.
Bjorn heel veel sterkte!''

Bekijk hier een mooie foto van Bjorn die eerder deze week door Marloesdeen Fotografie is gemaakt. 
Foto: Facebook Bjorn Remmerswaal

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.