Opheldering over die ene nacht een paar dagen terug: Billy sloeg Ruud! ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Opheldering over die ene nacht een paar dagen terug: Billy sloeg Ruud!

Jacco zou Ramona doen

Zo druk als het vanmiddag was, zo rustig is het deze avond. Vele bewoners hebben liggen slapen of hebben gewoon zitten relaxen. Zo zagen we Rowena en Ruud om kwart over zeven samen op de bank voor de openhaard liggen. Die flink veel warmte uitstraalde als we de twee bewoners mogen geloven. Rianne komt zelfs vragen of ze iets te drinken voor de twee kan halen, maar Rowena en Ruud zeggen dat ze het zelf wel pakken. Toch lief aangeboden van Rianne. Als Ruud een tijd later om tien over half acht op het punt staat om de troep in de caravan te ontdekken krijgen we natuurlijk plots een stream''storing''. (Lees: streamlock). En zodra we weer beeld hebben is Ruud natuurlijk weer uit de caravan en zien we hem iets te eten uit de diepvries in Baas Beach halen. Gina, Victoria en Benjamin zien we op datzelfde moment boven op bed liggen en kletsen.

Romy is wel druk aan het werk. We zien haar om tien voor acht in de stal waar ze in haar eentje de stal gaat uitmesten. De koe wil de stal alleen niet uit. Romy probeert haar gewicht nog in de strijd te gooien, maar gezien de koe veel zwaarder is werkt dat natuurlijk niet. Daarom lokt ze hem uiteindelijk de stal uit met wat voer. Dat werkt natuurlijk wel altijd. Even later zien we Ruud en Rowena ook bij de stal om mee te helpen. En om tien voor half negen zien we Jessie het Cordwood in gaan om te slapen. Billy ligt daar ook al een tijdje op bed en laat weten hoe lief ze Jessie vind. Als we weer een kijkje op de wei nemen zien we dat Ruud, Romy en Rowena een dier aan het begraven zijn. Wat voor dier het is hebben we niet meegekregen, maar waarschijnlijk zal het om een kip gaan.

Gelukkig is er ook nog tijd voor gezelligheid. Zo zien we Dominique, Bas, Benjamin, Rowena, Jacco en Ramona om tien voor negen een shotje alcohol nemen. Ze moeten om de beurt een beetje drank voor elkaar inschenken en dan proosten en zuipen, maar Romy vind het maar vies. Om negen uur zien we Romy even met Ruud praten. Ze zegt niet op Cees te gaan stemmen. Ze kan niet op een paar kleine dingen hem er uit stemmen, ze gunt het hem gewoon. ''Hij gaat nu expres heel aardig doen hé'', laat Ruud weten, maar Romy gaat ook al op een ander. Ze is er al uit. ''Hij zegt ook 'als ik op de bank kom ga ik gewoon weg'', aldus Romy. Dat zou wat zijn volgens haar want dan zijn er nog maar twee genomineerden over waarvan er één weg gestuurd moet worden. Er volgt een streamlock.

Om negen uur besluiten een aantal bewoners om te gaan pokeren. Onder andere Romy, Karin, Dominique, Bas, Rowena, Ruud, Ramona en Jacco zien we aan de tafel zitten. Karin, Dominique, Bas en Romy hebben zelfs een pruik op gedaan en verkleedkleren aangetrokken om helemaal in de stemming te komen. Een paar andere bewoners gaan in bad. Jacco laat tijdens het pokeren ook nog maar eens aan Ramona weten dat hij haar zo zou doen. Zo vraagt hij naar haar gewicht en als ze een bepaald gewicht haalt dan ne*kt hij haar. Ramona gaat er tegenin en vind het niet kunnen dat hij dat zo zegt. Maar uiteindelijk komt ze er op terug. ''Grapje, je mag me wel nemen, maar dan wel stiekem achter het kippenhok''.

Ook is er nog iets anders te melden. Een paar dagen geleden hadden we de hele nacht een zogenaamde ''storing'' en ook de dag erna weinig beeld vanwege een zogenaamde ''storing''. Er werd toen de dag erna in gesprekken al duidelijk dat er iets gebeurd was, maar wat precies bleef onduidelijk. Na de tv uitzending vandaag werd er vooruitgeblikt naar de uitzending van morgen. En daarin zal te zien zijn wat er die nacht precies is gebeurd. Zo zijn Ruud en Rowena inderdaad in de hottub gegaan, wilden Billy en Jessie ook in de hottub waarna Ruud aangaf dat hij dat niet zag zitten. Billy en Jessie maakten toen vervelende opmerkingen waar Ruud niet van gediend was. Als hij later in de slaapkamer verhaal gaat halen en duidelijk maakt dat hij niet wil dat ze neerbuigend tegen hem doen ontstaat er een ruzie. Zo gaan Jessie en Billy flink te keer tegen zowel Ruud als Rowena en laten ze weten dat Ruud en Rowena goed bij elkaar passen, omdat ze allebei agressief zouden zijn want ''soort zoekt soort'', aldus Jessie. Toch is het uiteindelijk Billy die agressief is en Ruud een klap tegen zijn kaak geeft. (zie gifje onderaan dit bericht) Dat is dus ook hetgeen waar Billy de dag erna haar excuses voor aan moest bieden. Dit is op het moment alles wat we erover kunnen schrijven vanwege een korte vooruitblik. Maar morgen zal er vast meer van te zien zijn in de Utopia uitzending om half acht op SBS6.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.