''Op de een of andere manier zuig jij alle energie uit mij'' ~ Utopia Gekte

9/17/2016

''Op de een of andere manier zuig jij alle energie uit mij''

Cemal gaat binnenkort toch zijn vader zien

Jessie lijkt vandaag niet zo lekker in zijn vel te zitten. Hij gaf al aan moe te zijn. Heel erg moe, en heeft Billy deze ochtend al meerdere keren een snauw gegeven. Om tien voor elf zien we de twee weer uit bed. Ze staan dan in de keuken te praten. ''Lekker je kop in het zand steken'', horen we Billy zeggen en Jessie begint over een burn-out. ''We hebben vanmiddag een kinderfeestje. Dan ga ik lekker de hele tijd met die kinderen druk om je heen springen..... Wat ga jij dan doen'', vraagt Billy. Er komt geen antwoord. Als Billy Jessie wil knuffelen loopt hij weer weg. ''Op de een of andere manier zuig jij alle energie uit mij'', aldus Jessie. ''Meen je dit echt'', vraagt Billy. ''Ik ben wel echt heel bijzonder moe'', laat hij weten. Billy omhelst Jessie en geeft hem advies. ''Dan ga je toch nog even liggen. Niet op je tandvlees rond hobbelen''. Jessie verdwijnt weer en Billy blijft achter in de keuken waar Bas een ontbijtje staat te maken. Ook heeft hij vannacht worteltaart gemaakt. Lekker vind Billy. ''Dat is toch lekker. Ik vind dat één van de lekkerste taarten'', laat ze weten.

Om elf uur zien we Romy en Rowena nog steeds bij de koeien. Ruud is inmiddels ook op de wei te vinden. Hij gaat ook vandaag weer het gras daar maaien. Hij is al een heel eind en moet nog maar een stukje. Inmiddels is ook duidelijk waarom hij al dagen het gras aan het maaien is. Hij wil het daar weer netjes maken. ''Zeg het. Je ging lachen ergens om, dus zeg het'', horen we Rowena opeens vragen. ''Ik vind het leuk om je te zien'', laat Ruud weten. ''Awwh, schattig'', vind Rowena. Cemal is inmiddels ook zijn bed uit gekomen. Samen met Gina gaat hij de kapsalon in waar Gina zijn haren gaat doen. Vandaag komt er bezoek voor Cemal en dan wil hij er natuurlijk netjes bij lopen. Gina helpt hem dus met zijn haren en Cemal helpt haar later vandaag met de aardappels. ''Hoeveel mensen hebben we voor de luifel vandaag'', vraagt hij. ''Er komt een kinderfeestje. Dat zijn tien mensen en we eten vanavond zelf ook van de Le Luifel. Le Luifel eters. B&B gasten'', somt Gina op. En natuurlijk Cemal zijn bezoek. Na dat bezoek kan Cemal sowieso helpen. Gina moet eigenlijk ook nog douchen, maar na het bakken kan dat ook nog. Als ze zich maar even normaal aankleed. ''Ik zie er uit alsof ik.. Weet je. Ik heb nog niet eens mijn wenkbrauwen gedaan''.

Cemal vertelt dat vandaag zijn twee (half)broers komen. Zijn neefje en nichtje en zijn moeder. Hij wil zijn familie graag weer zien. Toen hij een foto zag moest hij al huilen. Zijn middelste broer heeft inmiddels ook contact gehad met Cemal (zijn andere broer). ''En familie is familie hé''. Zijn neefje en nichtje heeft hij zeven maanden niet gezien. ''En kinderen groeien als kool met zeven maanden''. Zijn moeder was in Juli nog in Utopia en binnenkort kan hij ook eindelijk weer naar zijn vader. Binnen zes weken als we het goed gehoord hebben. ''Het heeft even geduurd maar.... Geduld loont. Alles wat hier fout kan gaan gaat fout'', aldus Cemal. Maar volgens Gina komt ook dat weer goed. ''Ja zeker, ik heb er nu alle vertrouwen in'', aldus Cemal.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.