Ook oud Utopiaan Giorgio terug in Utopia ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Ook oud Utopiaan Giorgio terug in Utopia

''Heb je sterallures? Weer te laat!''

Er zijn dus negen oud Utopia bewoners terug in Utopia. Het is super gezellig en er word zelfs terug geblikt op het eerste jaar Utopia. Nicoline en Emil zien we samen een kijkje nemen in de wei en in de gym. Mark en Gina zien we ondertussen samen bij het rokersbankje kletsen en Victoria, Ivan en Benjamin voeren al meteen hele diepgaande gesprekken. ''Wel heel erg Ethiopië gym met vliegen erop'', lacht Emil. ''Ik vind het wel heel erg stinken hier'', aldus Nicoline. Niet zo gek aangezien de koeien en geiten regelmatig plassen en poepen in de gym. Ook krijgen we nog altijd vele streamlocks. Na een zoveelste streamlock zien we Emil en Ivan knuffelen. ''Wij hebben elkaar nooit ontmoet, maar ik vond je altijd een topper'', laat Ivan weten. Ze besluiten even samen te gaan kletsen. ''Leuk om je in real life te zien. Wij hebben elkaar gemist op drie/vier dagen'', laat Emil weten. Ivan vond dat echt jammer. Hij had het leuk gevonden om samen met Emil in Utopia te zitten. Volgens Emil viel er een gat toen hij weg ging. Daarna kwam Ivan die alles weer op orde bracht. ''Je hebt het lang volgehouden'', aldus Emil. ''Ja, 21 maanden''. Er volgt weer een streamlock. Daarna vertelt Nicoline aan Bas dat ze nu als mindfullness trainer werkt.

Om drie over één krijgen we de poort weer te zien. Er waren al negen oud Utopianen, maar er zouden er tien komen. Giorgio komt het terrein opgerend en maakt daarmee de ploeg compleet. Billy vliegt Giorgio al snel om de nek en ook Romy (die met Giorgio het bed gedeeld heeft buiten Utopia) knuffelt even met Giorgio. ''Hoe gaat het'', vraagt ze. ''Lekker'', antwoord Giorgio. ''Wat leuk dat je er bent, wat ben je laat'', merkt Gina op. Er volgt een streamlock. ''Heb je sterallures? Weer te laat'', aldus Vanessa. Giorgio vertelt dat hij net nog een presentatie klusje had. Giorgio en Paul begroeten elkaar ook en ook Cees vind het heel leuk om Giorgio te zien. Hij kent hem alleen van de buis en was kijker van het eerste uur. Cees vond het altijd knap hoe Giorgio de nominaties presenteerde. Cemal en Ivan kletsen ondertussen ook bij. Cemal krijgt weer allemaal adviezen. Giorgio vertelt ondertussen aan Rianne wat meer over zijn leven buiten Utopia. Zo vlogt hij nu voor zichzelf. Hij komt net terug uit Australië. Vlogt voor Fly cheap en RTL... Er volgt een streamlock.

Giorgio kijkt naar zijn Giorgio Verweij-plein bord. ''Hij is nog leesbaar, dat is het belangrijkste''. Rianne belooft het bord binnenkort te gaan fixen. Daarna besluiten ze een kijkje bij de koeien te nemen. Daar knuffelt Giorgio even met Stuk. ''Waar is Klaver'', vraagt hij. ''Dit is Klaver'', vertelt Rianne. ''Echt'', reageert Giorgio verbaasd. ''Klaver is een big momma'', aldus Rianne. ''Dit is ziek. Hij is echt kapot rustig'', aldus Giorgio. Ook vraagt hij zich af waarom de obstakels weg zijn. Rianne vertelt dat er niks mee gedaan werd. Nu gebruikt zij het hout om er andere dingen mee te maken. Op de andere stream zien we hoe Ivan Gina adviezen geeft. De drie uur worden volop benut.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.