Ook de Utopianen zijn op de hoogte van het nieuws dat Utopia doorgaat ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Ook de Utopianen zijn op de hoogte van het nieuws dat Utopia doorgaat

Do had niet verwacht dat Utopia door zou gaan

Om vijf uur zien we Benjamin en Dominique bij het rokersbankje. Eerder vandaag schreven we al dat Utopia voorlopig nog wel even doorgaat en blijkbaar zijn de Utopianen daar nu ook van op de hoogte gebracht. Dit moet of in de zenderkamer of tijdens een streamlock zijn gebeurd want we hebben hier niks van meegekregen. Maar het blijkt uit een gesprek tussen Dominique en Benjamin. ''Vind je het fijn dat Utopia doorgaat? [...] Vind je het vervelend dat het doorgaat'', vraagt Benjamin namelijk. Dominique zegt er neutraal in te staan. ''Natuurlijk ben ik blij dat het land blijft bestaan, maar ik had het niet verwacht. [...] Twaalf maanden is ook wel gewoon mooi snap je? [...] Nu ga ik mijn mindset omzetten van twaalf naar vijftien maanden. Wat is drie maanden meer?'' Dominique weet alleen dat het voor een aantal mensen wel stopt in 2017 en laten dat nou net haar personen zijn. Dat vind ze dus een beetje lastig. Aan haar stem is te horen dat ze moeite moet doen om niet te huilen, maar ze houd zich sterk. ''Komt wel goed. Voor iedereen die gaat komt er ook iemand bij'', laat Benjamin weten.

Dominique is nu vooral benieuwd wat voor mensen er binnenkomen. Ze hoopt dat er dan gekozen word voor idealisten in plaats van ''zuipende grappenmakers''. Als ze voor die laatste personen kiezen is het namelijk niet haar programma. Een half uur later zien we Gina in de slaapkamer van Cemal, Romy, Karin en Jacco. Gina is heel blij. Ze heeft Mark weer gezien en Ivan geknuffeld. Ze vind het een hele mooie dag en wil er nog een feestje van maken aangezien het wel de duizendste dag is, maar andere bewoners willen vooral slapen. Ze zijn moe na al die drukte. Jessie en Bas daarentegen doen minder lui. Jessie is aan het sporten in de gym en Bas zien we achter de computer zitten. Al is het maar de vraag wat hij aan het doen is, misschien speelt hij wel een spelletje. Hij ligt in ieder geval niet slapend in bed. Als ook Gina begint over dat Utopia doorgaat is het nog duidelijker dat iedereen er van op de hoogte is gebracht. ''Leuk nieuws hebben we net gehad. Al was het wel te verwachten, maar dat maakt het niet minder speciaal''. Cemal en Romy zien we even stoeien, maar Romy vind het niet zo leuk. ''Stop even Cemal, ik vind het echt niet meer leuk nu''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.