Niks aan de hand in Utopia. ~ Utopia Gekte

9/25/2016

Niks aan de hand in Utopia.

Technisch onderhoud.

Stop de persen, er is niks aan de hand in Utopia. We kunnen allemaal weer opgelucht ademhalen. Velen vreesden het einde van een historisch tijdperk, het einde van het enige paradijs op Aarde, het einde van ons dagelijks vermaak. Maar niets is minder waar. Utopia is nog altijd springlevend! Alleen kunnen wij er al bijna een dag niks meer van zien...

Zojuist is er dan toch een verklaring online gegooid op de website van UtopiaTV. De technische storing die gisteren was opgelost blijkt helaas toch nog niet helemaal te zijn opgelost.

''Door een technische onderhoud werken de audio- en videokanalen niet naar behoren. Het technische onderhoud duurt langer dan gepland. Sommige audio- en videokanalen werken helaas nog steeds niet naar behoren. We doen ons uiterste best om het zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak''. 

Waarom ze wel beelden van de stal laten zien en niet van de bewoners in en om de loods? Al is het maar zonder geluid? Geen idee. Het is zondag, niet zoveel moeilijke vragen stellen. :-) Het geluid werkt overigens prima in de korte video's die ze online plaatsen. En ook tijdens de korte momenten dat we wel beeld krijgen. Sssst...

Update: 10 minuten later werken de streams weer. ''De livestream werken weer naar behoren. Het technische onderhoud duurde langer dan gepland, maar inmiddels lijken alle problemen rondom sommige audio- en videokanalen opgelost. Onze excuses voor het ongemak''.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.