Niemand mag Dominique een leugenaar noemen. ~ Utopia Gekte

9/06/2016

Niemand mag Dominique een leugenaar noemen.

Dus Cees ook niet!

Hoewel Dominique naar eigen zeggen geen doel meer heeft in Utopia... Is ze wel druk bezig met de opnames van haar eigen serie Utopia Inside. Gisteren stond ze nog bovenop het dak van de loods. En vandaag mag ze met haar blote voeten door muizenvallen heen wandelen. Geblinddoekt houdt ze in de ene hand Jacco en de andere hand Romy vast. En zo wandelt ze met veel gelach en gegil door de muizenvallen heen. Ook dat staat nu mooi op beeld. Ze krijgt een groot applaus en Bas kijkt trots en glimlachend naar zijn vriendin.Tijdens het roken kijkt ze de beelden terug samen met Jacco en Billy. Alle twijfels die Dominique gisteren had over haar verblijf zijn godzijdank weer verdwenen. Ze kan weer lachen en heeft plezier in Utopia. Dat doet mij persoonlijk deugd want Dominique geeft ons vaak stof om over te schrijven. Zonder bijzondere inwoners van Utopia is er ook geen Utopia Gekte. ;-)

Dat Dominique weer in haar hum is betekent niet dat ze geen problemen heeft hoor. Cees schijnt haar een leugenaar te hebben genoemd en dat is nog nooit gebeurd in haar hele leven. Niemand heeft dat ooit tegen haar durven zeggen. Dus ze moet dit eerst een plekje geven. Helaas komt er zoals wel vaker een streamlock. Het gesprek tussen Cees en Dominique is daarom niet te volgen.

''Niemand mag mij een leugenaar noemen. Niemand'', zegt ze later tegen Bas. Hij moet proberen om haar weer een beetje rustig te krijgen. Een kriebel in de nek maakt al een hoop goed. Maar ze vind het verschrikkelijk dat ze nu op nationale televisie wordt uitgemaakt voor leugenaar. ''Je weet wie het zegt. En je weet dat het niet zo is'', probeert Bas geruststellend te vertellen.

Momenteel vertelt Cees zijn kant van het verhaal aan Billy. ''Drie weken geleden is er een aflevering Utopia Inside geweest. Ik spreek haar aan, even niet het goede moment, kan het vanavond vroeg ik. Er gebeurde niks. Spreek ik haar aan, weer niks. Dinsdag, weer niks ze zat niet lekker in haar vel. Kwam van de week wel. Week later weer niks. Zit ik gisteravond met haar buiten op het bankje. Moest ze mij even zeggen dat ik er niet meer in zit. En dan moet ik er naar vragen en nog dat antwoord krijgen. Het was een turbulente dag geweest en er was geen ruimte voor zegt ze''. Billy reageert geschokt. Dit is niet de manier waarop ze met elkaar om horen te gaan. Helaas komt er voor de zoveelste keer een streamlock.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.