Negen oud Utopia bewoners terug in Utopia ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Negen oud Utopia bewoners terug in Utopia

''Als je vraagt of ik blijf dan blijf ik''

Terwijl de bewoners nog druk bezig zijn met de laatste voorbereidingen komen om vijf over twaalf de eerste vier oud Utopianen het terrein op lopen. We zien Paul, Nicoline, Emil en Vanessa. Ze nemen meteen een kijkje bij de vogel village en de akker. ''Ze hebben gewoon weer de hele akker omgespit'', merkt Nicoline op. Er volgt al snel een streamlock. Daarna zien we ze een kijkje nemen bij het zwembad. ''Het water is helemaal groen'', merkt Nicoline op. ''Ik sla over vandaag'', grapt Emil. ''Wat een zooi'', aldus Vanessa. ''De schommelstoel die ik gebouwd heb samen met Joey is stuk'', ziet Nicoline. ''De trampoline staat er nog wel. En de koeien lopen hier gewoon rond. Rara hoe komt dat'', aldus Vanessa. ''Veel dieren hier, meer dan eerst. Handig want zo'n geit kan je prima eten'', grapt Emil. Bas is de eerste bewoner die de oud Utopianen komt begroeten. Daarna volgt Billy en daarna komt de hele groep aankakken. ''Wat zie je er goed uit'', aldus Billy, nadat ze Paul om zijn nek is gevlogen. ''Als je vraagt of ik blijf dan blijf ik'', grapt Paul. ''Wat raar dit'', aldus Billy. Ze knuffelen en kussen elkaar. Daarna vliegt Billy Vanessa om de nek. Het is meteen een hele drukte en gezelligheid. Karin begint tegen Emil over haar tand. Ze vertelt dat ze zo naar de tandarts moet aangezien haar tand er weer uit is. Er volgt een streamlock.

''Jezus, wat heb ik jou lang niet gezien'', aldus Billy als ze Emil om zijn nek vliegt. Paul vind het onwijs leuk om er weer te zijn. ''Hoe gaat het met je'', vraagt Billy. ''Heel goed'', laat Paul weten. ''Hoe is het met je kinderen'', vraagt Billy verder. ''Ja Luuk is er wel weer bovenop. Op de weg terug'', antwoord Paul. Billy geeft aan dat ze geschrokken was door het slechte nieuws. Emil heeft een cadeau meegenomen voor Ruud. Veganistisch hoogwaardig eiwit. Cemal pakt het meteen over uit nieuwsgierigheid. Er volgt weer een streamlock. Blijkbaar hebben ze vandaag opeens weer last van ''storingen''. Billy neemt Vanessa mee naar de keuken. ''Waar slaap jij'', vraagt Vanessa nieuwsgierig. ''Nog steeds op dezelfde plek. [...] Wat zie je er goed uit. [...] Toch geen verschil Vanes, Nog steeds een tyfus bende'', aldus Billy. We krijgen streamlock na streamlock.

Om kwart over twaalf zien we weer vier nieuwe bewoners bij de poort. Gabriëlle, Ivan, Naomi en Bjorn zijn er nu ook. Gina vliegt meteen Ivan om de nek en Rowena begroet Naomi en Gabriëlle. Daarna wisselen ze om. Er is weer veel gejoel. Hierdoor zijn ze onverstaanbaar, maar er word in ieder geval veel geknuffeld. Ramona is blij om Gabriëlle te zien. ''Wat ben je mooi'', laat Ramona weten. Bjorn is er dus ook bij, ondanks zijn ongeluk. Wel loopt hij op krukken, maar hij is er in ieder geval bij. ''Mijn hart gaat tekeer jongen'', laat hij weten. ''Zo leuk dat jullie er weer zijn. We hebben sushi gefixed. We eten sushi zo meteen'', aldus Gina.

Terwijl ze weer terug naar de loods lopen duikt opeens Mark op bij de poort. Gina rent naar hem toe en vliegt hem om de nek. ''Ik dacht waar blijf je nou''. Al direct volgt er een streamlock. ''Het is weer veranderd hé'', laat Gina weten. Ook had ze het nooit verwacht Mark weer in Utopia terug te hebben. ''Dan kan je zeggen met je joker, maar dat kan toch niet'', aldus Gina. ''Ik laat je niet meer los hoor'', laat Mark weten. Ook de oud bewoners knuffelen elkaar bij het weerzien. ''Hé Cees. Geef me even een knuffel'', aldus Ivan. Naomi zegt niks meer terug te zien en Ruud en Ivan knuffelen heel enthousiast bij het weerzien. Daarna is Bas aan de beurt om met Ivan te knuffelen. ''Leuk om hier weer te zijn'', laat Ivan weten. Daarna word ook Bender door hem begroet. ''Wat ben je lekker zacht''. Ook Gina komt met Ivan knuffelen. ''Fijn je te zien en vast te houden. Wat is er met je stem gebeurd'', vraagt Ivan. Gina vertelt dat ze een beetje ziek was. ''Je ziet er goed uit. Je ziet er echt goed uit'', aldus Ivan. Bender weet al snel Ivan's aandacht op te eisen door op zijn vingers te gaan sabbelen. ''Wat doe je? Zo lief, wat ben je lief'', aldus Ivan. Op de andere stream zien we dat Billy samen met Emil, Nicoline en Vanessa een kijkje neemt in de Luifel.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.