Krijgt Jessie nog een laatste kans van Billy? ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Krijgt Jessie nog een laatste kans van Billy?

Jessie moet zichzelf bewijzen.

''Ik denk dat het belangrijk is om te weten dat ik je echt heel erg leuk vind'', zegt Jessie om het ijs te breken. Billy hoort het aan en zegt een paar vragen voor hem te hebben. Ze eist dat hij eerlijk antwoord gaat geven. Zij is ook eerlijk richting Jessie toe. ''Ik ben hier echt om te leren en om volwassen te worden. En door wat er gisteren is gebeurd ben ik echt afgeknapt. Als Romy wel had gewild, had je het dan gedaan? Ik denk dat het antwoord wel ja is'', aldus Billy. Jessie geeft alcohol de schuld en kan niet uitsluiten dat het wel was gebeurd. Wel zegt hij niet meer in die positie te willen komen. Billy geeft aan nog nooit zoiets te hebben gedaan en dat ze zeker niet vreemd gaat. Anders maakt ze het wel uit. Bij Jessie heeft ze dat vertrouwen niet door wat ze ziet, hoort en voelt. Ze gelooft dat hij gevoelens heeft en dat hij Billy echt leuk vind. ''Maar er hoeft maar een andere blonde stoot binnen te komen en ik sta zo aan de kant. Dat wil ik echt niet. Dit is niet het signaal dat mij het gevoel geeft dat ik ergens op kan bouwen'', vertelt Billy.

Jessie zegt nogmaals dat hij Billy erg leuk vind en dat dit nooit meer zal gebeuren. Billy zelf kan dit niet gelijk geloven. Ze kan het niet aan om nogmaals verdriet te hebben om een kerel. Dat wil ze ook simpelweg niet. ''Zo'n vriend wil ik niet. Misschien vind je het gemeen dat ik dit nu aanhaal, maar dit is al vaker gebeurd bij jou. En ik wil je niet veranderen, je bent wie je bent. Misschien passen we niet bij elkaar'', laat Billy weten. Jessie kijkt bedroefd en zegt het nogmaals erg belangrijk te vinden dat dit niet meer gebeurt. ''Ik heb geen zin om op televisie te komen als een vrouw die wordt belazerd. Ik ben daar veel te goed voor. Ik wil dit aftasten en ben er niet blij mee. Ik vind het niet leuk. We moeten nog maar eens zien of het wel goed komt en dat is alles wat ik wil zeggen. Binnen een dag of 2 weken is niet alles weg, dit moet aangepakt worden. Ik moet dat vertrouwen terug krijgen en dat vind ik geen goede start van iets waar ik in geloofde'', ratelt Billy door. Jessie baalt er steeds meer van. ''Ik vind het vreselijk wat er gisteren is gebeurd. Ik ben juist... Weet je de laatste week dacht ik na over hoe het buiten zou zijn tussen ons. Dat beeld leek mij heel erg leuk en daardoor besefte ik hoe leuk ik je vind'', legt hij uit. Billy gelooft dat wel, maar wil geen vriend die met een ander de koffer in duikt die ook 'leuk' is.

Billy zegt al haar principes aan de kant te zetten en Jessie echt leuk te vinden. Ze kan het er niet bij hebben dat ze dan zo wordt belazerd. Beide bewoners kletsen nog een tijdje over dit onderwerp door. Billy heeft tijd nodig om dit te verwerken. En Jessie moet zichzelf bewijzen als hij echt een relatie met Billy hoopt te houden. Billy moet beloven om altijd te vragen wat ze wil vragen als ze met vragen zit, op welk moment het ook is. Beide bewoners knuffelen elkaar. Billy vind het zonde dat dit is gebeurt bij zo'n slimme intelligente toffe gast. Ze benadrukt dat Jessie goud in handen heeft en dat ze weet wat ze waard is. Ook gaat het nu heel goed met haar en dat laat ze niet van zich afpakken door een gebeurtenis als dit. Ze waarschuwt Jessie: ''Don't f*ck with me. Je moet me niet kapot maken''.
  1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.