Karin gaat Utopia toch niet verlaten. ~ Utopia Gekte

9/09/2016

Karin gaat Utopia toch niet verlaten.

Rowena weer in tranen.

Meerdere bewoners maken zich zorgen om Karin. Ze zou vannacht veel hebben gehuild en ze dreigde ook haar 24 uur én haar 48 uur aan te vragen. Of ze dit uiteindelijk heeft gedaan is niet bekend. Romy en Ramona besluiten om even met Karin te gaan kletsen. ''Je gaat toch niet naar huis'', vraagt Ramona bezorgd. Nee, Karin gaat zeker niet naar huis toe. Dat staat vast. Romy geeft aan dat het allemaal niet slim is geweest, maar het heeft wel de lucht geklaard. Karin kon het niet verteren dat iedereen zo op haar aan het letten was. Ze maakt zoals gewoonlijk geen enkele fatsoenlijke zin af dus veel meer kunnen we er niet van maken.

Karin had al heel dramatisch haar foto's van de muur gehaald. Jacco is ook erg blij dat ze besluit om toch te blijven. Ze vraagt hem om te helpen met het terug hangen van de foto's. Dat wil hij best doen, maar hij grapt dat ze de foto's net zo goed kan laten liggen voor als ze weer zo'n aanval krijgt. 

Iets later zien we dat Rowena huilend op bed ligt en al snel kan ze uithuilen op de blote schouder van Ruud. Billy grapt of het een beetje minder knuffelig kan tot ze ziet dat Rowena aan het huilen is. Rowena druipt weer af naar bed en blijft huilen met een masker op haar gezicht. Waarom ze zo verdrietig is komt er vooralsnog niet uit. We zullen dus moeten wachten tot Rowena zelf besluit om er met iemand over te kletsen.

Tussen alle chaos en verdriet door zijn er ook nog bewoners die gewoon werken. Billy en Romy hebben we samen in het atelier gezien. Rianne en Jessie zijn bezig met het 1000 dagen feest. Ruud is weer aan de slag met zijn eigen stukje land bij zijn caravan. Rowena gaat hem zo een lekkere pannenkoek brengen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.