Karin en Jacco ventileren 's nachts door over Rianne. ~ Utopia Gekte

9/06/2016

Karin en Jacco ventileren 's nachts door over Rianne.

Rianne past niet bij de groep.

Terwijl Billy aan Jessie uitlegt dat ze de laatste dagen emotioneel in de war was... Maken Karin en Jacco samen een uitstapje. Rianne heeft Jacco over de zeik gekregen en daar is het laatste woord nog niet over gesproken. ''Wat zij nou gaat doen morgen... Zij gaat het morgen proberen goed te maken. Ze heeft ook gezegd dit tegen niemand te zeggen. Om mij niet in een kwaad daglicht te zetten. Dat heeft ze letterlijk gezegd. Vervolgens zegt ze tegen Cees dat ik geld achter aan het houden ben'', vertelt Jacco. Karin weet niet of ze dat bewust of onbewust doet. ''Buiten heeft ze nooit iets meegemaakt, maar dat kan ik mij eigenlijk niet voorstellen. We maken allemaal dingen mee. Zij heeft wat dat betreft een bord voor d'r kop. Of hoofd. Niet een bord maar een heel bos'', aldus Karin.

Diep in de nacht wandelen ze door over het terrein. Karin zegt dat Rianne nou eenmaal zo is en dat het aan Jacco zelf ligt hoe hij er mee om moet gaan. ''Ze ging maar door. Ze was echt op oorlogspad. Ze wilde mij kwaad maken en ik ben nooit boos dat kan ik je vertellen'', zegt Jacco. Karin probeert uit te leggen waarom Rianne zo woest is geworden. Ze heeft al haar hard gespaarde geld in moeten leveren. En in haar ogen heeft Jacco niet alles ingeleverd. Jacco vertelt het niet bewust te hebben achtergehouden en dat ze het ook normaal had kunnen zeggen. ''Ze wilt mij alleen maar in een kwaad daglicht zetten. Ze zou het niemand vertellen en loopt vervolgens iedereen af'', zucht Jacco. Dat is volgens Karin ook de reden waarom Rianne niet zo goed met de rest van de groep overweg kan. Beide bewoners vinden dat zonde, het zou zo leuk kunnen zijn. Maar niet iedereen is hetzelfde, net als in de buitenwereld. ''Je kunt op haar ook niet euhm... Hoe moet ik dat nou uitleggen. Dat gevoel heb je dan. Ik mag ook geen wijntje meer weet je wel. Maar zij gaat daar zo ver in dat ze veel verder gaat als een normaal iemand. Snap je een beetje wat ik probeer uit te leggen? Zij ziet dat echt als ja. Ik kan dat niet goed omschrijven. Jij moet zorgen dat je daar boven staat. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar het is gewoon helemaal niks. Dat soort mensen kun je niks mee eigenlijk. Zij zet jou in een bepaalde positie zoals je eigenlijk helemaal niet bent. Dat is nog het ergste voor je gevoel, ik snap dat precies. Ik was ook hartstikke boos op haar toch'', laat Karin weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.