Billy: ''Dat hij daarvoor valt zegt mij genoeg. Ik ben veel meer waard'' ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Billy: ''Dat hij daarvoor valt zegt mij genoeg. Ik ben veel meer waard''

''Is Jessie de ideale schoonzoon?''

De rondleiding gaat nog even verder. ''Hoe vind je het hier'', vraagt Billy aan haar bezoek. ''Eén grote bende. Ik had alleen maar gewerkt de hele dag'', laat haar zus weten. Billy besluit Vogel village te laten zien. Dat vind ze heel leuk gemaakt. ''Is van Bas'', grapt Billy. ''Hou nou eens op over Bas. [...] Ik vind Bas een hartstikke lekker jong, maar dat is het'', aldus haar zus. Billy geeft aan dat ze af en toe denkt ''waar ben ik in godsnaam mee bezig''. Al vind ze Billy jeans wel echt tof om te doen. Als ze Ruud zien stopt het gesprek. ''Echt om te janken dat hij dat niet ziet'', horen we Billy zeggen. Haar zus vraagt vervolgens of Ruud zich had verstopt. ''Nee, ik had me niet verstopt''. Ruud was gewoon binnen laat hij weten. Billy's zus knuffelt hem nog maar eens. Daarna gaan Billy en Jessie verder met de rondleiding. Dit keer laat ze de merchandise zien waar Jessie vertelt over de baby rompertjes die ze nu ook verkopen sinds Billy haar fake zwangerschap grap met Jessie uit heeft gehaald. Als ze de keuken inlopen maakt Jessie met de mobiel wat foto's van Billy en haar zus. ''Ik hou van jou. Het komt allemaal goed ooit een keer'', lacht Billy. Billy is heel blij met wat haar familie allemaal voor haar heeft meegenomen. Vooral met het hoedje. (Degene die ze wel past). ''Lekkere shampoo's hebben we Jessie, en chocolade, daar word ik ook beter van'', aldus Billy.

''Vind je het moeilijker de tweede keer'', vraagt Billy's moeder geïnteresseerd. ''Niet moeilijker, maar wel anders. De eerste groep was liever voor elkaar. En het niveau is echt heel ver te zoeken'', antwoord Billy. ''Als je de centralen ziet denk je echt 'nee dit is niet waar'', vult haar moeder aan. Volgens haar gaat iedereen voor zichzelf nu. Jessie zegt bij te hebben gehouden hoe vaak Rowena in het centraal ''ik'' heeft gezegd. ''41 keer in drie minuten''. Dat vond Jessie heftig. Volgens Billy's moeder doen wel meer mensen dat. ''Je moet elkaar duidelijkheid geven wat je niet wil''. Er volgt een streamlock. Romy zien we ook weer lekker bij het bezoek rondhangen. Ze legt ook rustig haar benen op de schoot van Billy's moeder en slaat haar arm om haar heen om tegen haar aan te komen zitten. Naderhand beseft ze dit zelf ook. ''Ik zit de hele tijd aan je bezoek, wat raar''.

Even later zien we Billy samen met haar moeder in de slaapkamer. Billy vertelt daar dat ze het op dit moment moeilijk heeft met Ruud om haar heen. Billy's moeder merkte dat al aan Billy en geeft toe dat de situatie waar Billy is zit lastig is. Voor Billy is het nu klaar. Ze vertrouwde Ruud, maar weet nu dat hij alles aan Rowena doorvertelt. Dat had ze niet verwacht van Ruud. Jessie had haar daar ook al voor gewaarschuwd, maar ze heeft Ruud lang een hand boven het hoofd gehouden. Dit besluit ze niet meer te doen. Ze moet even schakelen en van gedrag veranderen. ''Dat hij daarvoor valt zegt mij genoeg. Ik ben veel meer waard'', aldus Billy over Rowena. Het gesprek gaat daarna over op Jessie. ''Je kan zoveel lol met hem hebben'', horen we haar moeder zeggen. ''Hij is zo lief'', vult Billy aan. ''Doe niet zo kattig joh'', adviseert haar moeder dan ook. ''Nee, maar dat komt omdat ik mezelf dan moet tegenhouden'', aldus Billy. Er volgt een streamlock.

Om kwart over drie zien we Billy en haar familie weer op de bank zitten. Jessie maakt wat foto's van Billy met haar moeder en zus en daarna neemt Cees het over zodat Jessie er ook bij op de foto kan. Billy zou het leuk vinden als haar zus bleef. Dan zouden ze samen de boel op stelten zetten. Ruud zit niet veel later ook weer gezellig bij het bezoek. Billy kan het nog steeds niet laten om soms een grapje te maken over de klap die ze Ruud heeft gegeven. Dan begint ze bijvoorbeeld over een blauwe kaak. Billy besluit zich uiteindelijk even terug te trekken in de slaapkamer om een briefje te schrijven. Jessie komt bij haar kijken en beiden laten ze weten blij te zijn. ''Ze zijn wel normaler dan dat jij bent'', aldus Jessie. Ook Cees komt weer even praten. ''Lijkt je zusje meer op je vader'', wil hij bijvoorbeeld weten. Billy bevestigd dat. ''Knap zusje'', aldus Cees. Om daarna nog een paar keer te herhalen hoe knap ze is.

Om tien over half vier zien we Jessie, Billy, Dominique, Bas en Billy's moeder bij het rokersbankje een sigaretje doen. ''Is Jessie de ideale schoonzoon'', vraagt Bas opeens. ''Het is een lieve jongen'', antwoord Billy's moeder. ''Niet dus'', lacht Bas. ''Ik dacht dat ik ook een ideale schoonzoon had. [...] Hij is wel heel lief voor haar'', aldus Billy's moeder. Waar we in ons vorige bericht nog schreven dat de familie al de hele tijd te volgen is. Zijn ze om vier uur toch heel even niet meer te zien op de stream. Maar dat duurt niet lang want binnen een paar minuten kunnen we alles weer volgen. Ruud zien we naast Billy's moeder zitten met zijn arm om haar heen. Hij vraagt of ze zin heeft om te verhuizen. Ook vind hij dat ze wel een mooi plekje uit moet zoeken want dit word de laatste keer dat ze gaat verhuizen. ''Echt een heel mooi huis'', laat Billy's moeder weten, die zeker zin heeft om te gaan verhuizen. Maar eerst gaan ze nog op vakantie naar Portugal. Ook Billy kletst nog even verder met haar familie terwijl Victoria bij haar om de nek hangt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.