Jessie wantrouwt zijn geliefde Billy? ~ Utopia Gekte

9/14/2016

Jessie wantrouwt zijn geliefde Billy?

Eerlijkheid duurt het langst?


Nog voor middernacht drinken Billy en Jessie wat wijn op de schommelstoel. Jessie is aan het vissen naar een eerlijk antwoord van Billy. Hij begint eerst te zeggen dat hij Ruud niet geloofd. Dus dat hij wel nog altijd verliefd is op Billy. Het valt hem ook op dat Ruud zich heel anders gedraagt in de buurt van Rowena zodra Billy langsloopt. Hij vreest dat Billy zich laat meeslepen en is van mening dat ze wel heel stellig voor hem (Jessie) heeft gekozen. Ook zou Billy zich teveel openstellen voor misbruik en zo babbelden beide aangeschoten of dronken bewoners nog een tijd door.

Jessie zegt al honderd keer met en zonder zender te hebben gezegd dat Ruud niet te vertrouwen is. Billy zelf is op dit moment weer een lieve gehoorzame puppy en beaamt alles. Ze baalt dat ze blijkbaar nog steeds beïnvloedbaar is. Maar ze vind tegelijkertijd ook dat ze zich niet hoeft te bewijzen richting Jessie.

Het duurt niet lang tot ze elkaar weer vertellen hoeveel ze van elkaar houden. Een uitgebreide zoensessie is het gevolg. Jessie vind Billy zelfs heel lief wanneer ze huilt. Na middernacht krijgen we Jessie en Billy niet meer te zien. Het is nu duidelijk dat Billy nog gevoelens heeft voor Ruud, al zegt ze van niet. En dat Jessie smoorverliefd is op Billy, maar vreest dat zij zo terugkeert naar Ruud wanneer zij de kans krijgt. Niemand lijkt de waarheid te spreken over op wie ze nou écht verliefd zijn en op wie niet. Voor nu doen ze maar weer alsof alles koek en ei is.

Alleen Cees weet 's nachts nog de aandacht op zichzelf te richten. Hij slaapt slecht, of eigenlijk niet. Malend ligt hij een tijdje wakker in bed tot hij besluit om naar buiten te gaan. Hij rookt een shagje en loopt een rondje over het terrein. Als hij wat troep op lijkt te ruimen gooit hij het een paar meter verder weer net zo hard weg. Een paar uur later is hij samen met Gina als eerste wakker. Een nieuwe dag Utopia staat weer op het punt van beginnen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.