Jessie vraagt Billy officieel om verkering. ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Jessie vraagt Billy officieel om verkering.

En nog meer drama.

Na de woede-uitbarsting van Cees gaat het nachtelijke drama nog even door. In de slaapkamer - waar Cees nu alleen is - noemt hij Jessie een halve malloot. Jessie zelf is alweer met hele andere dingen bezig. Hij heeft Jacco in zijn ene hand vast en Gina in de ander. ''Hoi Billy. Wil je verkering met me'', vraagt hij. Billy moet lachen en vraagt of hij serieus is. Dat beaamt hij en Billy gaat uit haar dak. Ze applaudisseren en Billy is intens gelukkig. Ze kan het niet geloven! Alle vier de bewoners knuffelen elkaar en juichen het hele terrein bij elkaar.

Eenmaal terug in de loods begint Jessie ''geile Cees'' weer aan te pakken. Hij zegt nogmaals tegen anderen dat Romy en Cemal de liefde aan het bedrijven waren en dat Cees toen de deur los trok. Jessie heeft zoals Cees al zei wat drankjes teveel op. Hij zegt ook ongelooflijk veel van Billy te houden, niet zonder haar te kunnen en dat hij Romy en Cemal ook heeft gezien tijdens de daad. Billy en Gina geloven niet dat Cees echt die deur open deed. ''Jawel, ik heb het zelf gezien'', is het antwoord van Jessie. Romy zelf komt er later ook bij en zij schreeuwt dat ze het niet onder de douche doet met Cemal. Gina besluit wijselijk om hier niet aan mee te doen en loopt weg.

Cees komt er uiteindelijk ook weer bij. Nu zegt hij helemaal niks gezien te hebben en dat Jessie hiermee moet ophouden. Ook zou hij het ieders eigen keus vinden om zoiets wel of niet te doen. Tegen Karin vertelde hij nog dat Romy stikte in het zaad van Cemal toen de deur open vloog. Ondertussen is ladderzatte Jacco nog eens wat aan het kotsen op de achtergrond. Het is op dat moment alweer 1 uur 's nachts. Door al het lawaai mengt Rowena zich ook in dit verhaal. Thomas Berge komt morgen (vandaag dus) op bezoek. Ze moet een goede nachtrust hebben en vraagt of ze wat zachter willen doen.

De discussie gaat gewoon nog even verder. Jessie weigert nog met Cees te praten. Romy zweert op familieleden dat ze niks hebben gedaan onder de douche. Cees herhaalt op zijn beurt weer dat drank meer kapot maakt dan je lief is. ''Gooi er drank in en je kent hem niet meer terug. Vervelende draak''.

Ondertussen wankelt Jacco weer naar Karin toe. Dit om trots te vertellen dat hij heeft gekotst en dat Romy en Cemal het hebben gedaan onder de douche. Nou, dat heeft Cees geruime tijd geleden al verteld, dus oud nieuws. Uiteindelijk begint het iets rustiger te worden, tot Jessie en Cees elkaar buiten treffen. Jessie zit te roken en Cees komt aanlopen. ''Let's talk about s*x, baby'', neuriet Jessie vervolgens. Cees zegt dat Jessie zichzelf te kijk zet met zijn gedrag en noemt hem een viespeuk. Gina probeert een zoveelste ruzie te voorkomen en haalt Jessie daar weg. Cees blijft alleen achter bij het rokersbankje. Dat was me het nachtje wel. Om half 2 's nachts gaan Romy en Jessie nog de sportschool in. Ook Gina komt niet veel later binnen wandelen. Terwijl Gina en Romy bepaalde oefeningen doen staart Jessie voor zich uit, genietend van het uitzicht van twee billen partijen. ''Ik ben een andere spier aan het trainen'', zegt hij. Nog later zitten Romy en Jessie veel met elkaar te flirten, al gaat Romy er niet echt op in. Wel knuffelen ze uitgebreid op het rokersbankje. Romy had geen slaapplek en geen deken en Jessie liet toen weten wel een tweepersoonsdekbed te hebben. Wanneer Romy eindelijk slaapt zitten Jessie en Cees samen achter de computers. Wanneer ze gaan roken krijgt Jessie wat shag van Cees. Dus de ruzie lijkt ook alweer voorbij te zijn. Na 3 uur 's nachts is er niks meer gebeurd in het paradijselijke en harmonieuze Utopia.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.