Jessie: ''Schiet nou even op. Soms word ik zo moe van jou'' ~ Utopia Gekte

9/17/2016

Jessie: ''Schiet nou even op. Soms word ik zo moe van jou''

''Dan krijg je te horen dat je niet goedgekeurd bent''

Goedemorgen op dag 991 van het Utopia avontuur. De duizendste dag waarop er tien Oud Utopianen terug naar Utopia komen komt dus steeds dichterbij. En ook het duizend dagen feest dat al op de 23e plaats zal vinden laat niet lang meer op zich wachten. Er zijn nog genoeg kaarten beschikbaar dus mocht je er graag bij willen zijn dan kun je hier nog snel je kaartje(s) bestellen. Er is mij opgevallen dat er bij sommige lezers wat onduidelijkheid is. De oud Utopianen komen NIET tijdens het 1000 dagen feest, maar pas op de 1000e dag. Dat is de 26e. Hier zullen geen bezoekers bij zijn, het zal puur voor de huidige bewoners zijn die dan een lunch houden met die tien oud Utopianen. Maar we gaan snel verder met het nieuws van vandaag. De afgelopen avond en nacht is er nog het een en ander gebeurd. Zo hebben Rianne en Cees een goed lang gesprek gehad en waren andere bewoners ook tot laat nog wakker. Billy lijkt Ruud steeds minder te kunnen verdragen. Ze begint zich zelfs aan hem te irriteren en heeft al meerdere keren aangegeven hem drie stemmen te willen gaan geven tijdens de volgende nominaties. Best wel raar aangezien Ruud juist degene is die haar terug heeft gehaald en haar op die manier nog een kans heeft gegeven. Billy is van mening dat Ruud een spel speelt en dat hij zelfs haar meeneemt in zijn spel. Ze is er nu achter dat Ruud met haar gevoel speelt om zieltjes te winnen. Dat valt haar vies tegen en had ze nooit van hem verwacht. Ze is aan het twijfelen over zijn intenties.

Om twee uur zien we Rianne ook eindelijk in bed liggen, maar niet voor lang. Zo'n vijfentwintig minuten later komt ze haar bed weer uit om weer aan het werk te gaan. Zelfs s'nachts kan ze niet even haar rust pakken. Ze heeft namelijk besloten om nu nog even midden in de nacht de randen van het keukenblad te gaan kitten. Precies een half uur later zien we Rianne weer haar bed in kruipen, het is dan vijf voor drie. En ook al lag Rianne dus pas laat in bed, ze is er ook weer heel vroeg uit. Om half negen zien we haar al bij het rokersbankje met Jessie en Billy. Rianne vraagt zich af waar iedereen is als ze hulp nodig heeft. Ook het podium voor het duizend dagen feest lukt nog niet echt. Ze heeft nog steeds geen officiële offerte binnen. Ook de wc's komen weer ter sprake. Volgens Rianne hadden ze daar 500 euro winst mee kunnen maken. Ze betaalt liever één muntje om zo zeker te weten dat ze niet op een vies toilet komt te zitten. Jessie is het met haar eens. Om kwart voor negen zien we ook Romy en Karin met een net uit bed hoofd op het rokersbankje een sigaretje roken. Rianne besluit ook vandaag weer vroeg aan het werk te gaan. Om tien over half tien zien we haar samen met Romy achter de computer zitten. Jessie en Billy waren blijkbaar weer terug in bed gekropen, maar komen op dat tijdstip ook hun bed maar weer uit. Rowena ligt ook nog lekker op bed. Ruud en Victoria zien we wel al naar beneden gaan. ''Sliep je op de vide'', vraagt Jessie als hij Ruud naar beneden ziet komen. Maar voor Ruud antwoord kan geven eist Billy alle aandacht weer op. ''Wat wil je op je boterham. Wie is er nou even belangrijker?'' Ze lopen snel door naar de keuken. Als Romy de keuken in komt lopen begint ze meteen met Jessie te stoeien. ''Zie je. Wil ze meteen weer aan me zitten'', grapt hij. Tegen Billy is hij wat minder lief. Billy staat een broodje pindakaas voor hem te smeren, maar Jessie heeft weinig geduld. ''Wil jij een broodje pindakaaaas'', vraagt Billy enthousiast. ''Schiet nou even op. Soms word ik zo moe van jou'', laat Jessie weten.

Zodra Jessie zijn broodje pindakaas in handen heeft kruipt hij achter de computer waar hij zich ook meteen weer irriteert aan het beeldscherm. ''Er klopt niks van''. Rianne schiet hem meteen te hulp. ''Dit is niet het beeldscherm zoals het was'', laat hij weten. ''Ben je een beetje autistisch'', vraagt Billy, die er inmiddels ook bij is komen zitten. ''Nee, maar dit is niet het maximale er uit halen'', reageert Jessie. Ruud zien we ondertussen ook iets nuttigs doen. Hij is een wafel of tosti ijzer schoon aan het maken in de keuken. ''Vandaag komt het bezoek van Cemallll! Van Cemalll!'', komt Romy vrolijk melden. ''O, dan krijg je te horen dat je niet goedgekeurd bent'', reageert Billy, waarna Romy maar weer wegloopt. Ook Rowena is op dat moment om tien uur haar bed maar weer uit gekomen.



2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.