Jessie krijgt post van ouders en Gert-Jan. ~ Utopia Gekte

9/07/2016

Jessie krijgt post van ouders en Gert-Jan.

Slechte kaartverkoop.

Na een rustige nacht begint er een rustige ochtend. Na 8 uur krijgt Jessie zijn post op bed. Het zijn in totaal 5 brieven waarvan sowieso één van Gert-Jan. Ook zijn ouders hebben geschreven, iets waar Jessie zich nogal zorgen om heeft gemaakt. Want hoe denken zij over alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd? Nou, het valt gelukkig allemaal reuze mee. Hij moet lekker zelf bepalen wanneer hij wel of niet drinkt en zich niet helemaal lam zuipen. Het gedoe met Romy stelde volgens zijn ouders niet veel meer voor dan knuffelen.

Later praat Jessie kort met Rianne over het 1000 dagen feest en Kroegtopia. Het loopt allemaal nog niet zoals het zou moeten. Kroegtopia loopt zelfs heel beroerd. Ze moeten het misschien gaan annuleren als er te weinig kaarten worden verkocht. En er moeten ook weer niet teveel kaarten worden verkocht want dan zijn ze verplicht een beveiliger in te huren.

Nadat dit besproken is vraagt Rianne ook naar de post van Jessie. ''Laat die vrouwen voor wat het is en ga lekker ondernemen'', zou Gert-Jan geschreven hebben. Rianne moet lachen en zegt dat hij even vergeet hoe ze er financieel voorstaan op dit moment. Er komt een streamlock. Na de streamlock praat Jessie met Victoria. Zijn papa en mama hebben geschreven dat hij nu al 5 maanden in Utopia zit en hij pas één keer post heeft geschreven. Voor de rest was alles goed. Ook met Gert-Jan gaat het goed. Hij krijgt allemaal afspraken voor de autowasserij en hij krijgt aanvragen voor het presenteren en noem maar op. Hoe de ouders van Jessie denken over Billy en hun relatie blijft onbekend. Jessie vreesde laatst nog het ergste, maar gaf ook aan dat het zijn eigen leven is. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.