Jessie is Ramona bewust aan het treiteren. ~ Utopia Gekte

9/07/2016

Jessie is Ramona bewust aan het treiteren.

De vergeten afspraak.

Jessie, Ruud en Billy hebben samen de grootste lol. Ramona, Romy en Karin zijn namelijk een beautyafspraak van Ramomy's vergeten. Vier dames komen gezellig het terrein op wandelen, ervan uitgaande dat ze krijgen waar ze voor hebben gereserveerd. Maar toevallig is Ramomy's deze middag uit elkaar gegaan. Romy stopt met het doen van de nagels. Romy, Karin en Ramona besluiten om er gewoon het beste te van maken. Ze ontvangen de gasten met een bakje ijs en gaan gezellig in het zonnetje zitten. Ze krijgen gewoon het pakket die zij hebben gekocht en zijn daarmee de laatste klanten die het drietal samen gaat verzorgen.

Ruud is in een ondeugende bui en komt zich even voorstellen bij het hele gezelschap. Daarna loopt hij direct door naar Jessie en Billy die ook al buiten zitten. Ze hebben uitzicht op het hele tafereel. Ruud komt op het idee om dingen te roepen als 'geef je ze nu wel korting'. Billy gaat helemaal stuk en komt niet meer bij van het lachen. Ze vind het super grappig. Wanneer Ramona even later voorbij loopt is Jessie degene die wél een opmerking durft te maken: Ramoon, kunnen we jullie nog helpen met de voorbereiding aangezien jullie het vergeten waren''. Ramona loopt stug door zonder een reactie te geven.

Jessie is Ramona al de hele tijd expres aan het treiteren. Ramona geeft steeds aan dat zij niet verantwoordelijk is voor dit alles. En hoe harder Ramona dat roept hoe harder Jessie zijn best doet om haar alsnog te kakken te zetten. ''Het komt heel mooi in beeld. Ik werk me kapot'', zegt Ramona lachend als ze weer terug loopt. Om Jessie zijn zin te geven zei ze eerder al dat ze straks in tranen gaat uitbarsten en door de grond zakt. Ze beticht Jessie er van dat hij Ramona bewust steeds pakt omdat zij de hele tijd wordt gevold door de camera's. Ondertussen is Romy alvast begonnen aan de nagels van de eerste klant. Ramona met de visagie bij een andere klant.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.