Jessie heeft nog gevoelens voor Billy. ~ Utopia Gekte

9/22/2016

Jessie heeft nog gevoelens voor Billy.

Billy zoekt oneindig veel aandacht.

Billy heeft het er maar moeilijk mee sinds ze vrijgezel is. Het leven in Utopia is niet meer zoals het was. En hoeveel ze ook om aandacht vraagt van Ruud en Jessie, ze krijgt niet zoveel aandacht als ze had gehoopt. Constant probeerde ze gisteravond een gesprek met Jessie aan te gaan. Maar hij had daar totaal geen zin in. Uiteindelijk praten ze toch nog even, tot grote spijt van Jessie zelf. ''Ik word zo moe van dit soort gesprekken met haar'', zucht hij tegen zichzelf nadat hij weer wegliep uit het nietszeggende gesprekje.

Zelfs diep in de nacht zitten Jessie en Billy toch weer bij elkaar op bed te praten, met relatiebegeleider Cees in het midden. Zijn advies? Elkaar lekker met rust laten. Ook merkt Cees op dat het er op lijkt alsof ze weer nader tot elkaar proberen te komen. Billy ontkent dat, maar Jessie zet de deur wagenwijd open. ''Er zijn nog gevoelens en we moeten kijken hoe we die op de juiste manier weer op gang kunnen brengen'', laat hij weten. Hij zegt zelfs nog verliefd te zijn op Billy. Cees stelt daarom voor dat ze gewoon samen slapen zonder verder iets te doen met elkaar.

Beide exen praten nog lange tijd door. Eerst wéér buiten op het rokersbankje en later wéér binnen op de bedden. Uiteindelijk ligt Jessie toch alleen in bed in het cordwood huisje te slapen. Beide exen zijn het met elkaar eens over één ding: Dat het ongetwijfeld nog een keer gaat gebeuren dat ze weer met elkaar onder de dekens duiken. Of hun relatie opnieuw tot stand gaat komen is nog maar de vraag. Jessie wil overdag gewoon zijn eigen ding kunnen doen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.