Jessie gaat zijn joker gebruiken. ~ Utopia Gekte

9/06/2016

Jessie gaat zijn joker gebruiken.

En zakgeld teruggeven?

Naast Dominique weet ook Jessie vandaag de show te stelen in Utopia. Zij het wel op een wat positievere manier. Jessie is namelijk vooral in beeld omdat hij goed wil doen voor de BV en zijn medebewoners. Zijn persoonlijke problemen - met en zonder Billy - horen we hem eigenlijk niet over.

Er zijn twee belangrijke dingen die Jessie te melden heeft. Laten we voor de gein beginnen met het minst interessante.Aan Billy en Benjamin vertelt hij over zijn zakgeld-pitch-idee. Morgen om 12:00 kunnen er investeringsideeën gepresenteerd worden. Zelf doet hij niet mee zodat hij anderen kan begeleiden. Maar wat nou als er geld overblijft? Alles bij elkaar hebben ze behoorlijk wat zakgeld bij elkaar gelegd. En als er maar 500 euro geïnvesteerd gaat worden na de pitches dan is er nog wat over. Hij twijfelt of hij van het overgebleven geld de facturen moet betalen of dat hij het geld moet teruggeven aan de getroffen bewoners. Dat laatste lijkt Billy het beste idee.

Benjamin twijfelt eraan of er morgen al uitgebreide pitches gegeven kunnen worden. Daarom besluit Jessie dat enkel een idee al voldoende is. Dat idee kunnen ze later altijd nog verder uitwerken.  Gina, Victoria, Cees, Benjamin en Jessie beoordelen de ideeën. Dus we gaan het zien morgen...

Iets later in de middag staat Jessie weer in de spotlights. Ditmaal omdat hij met Cees praat over de joker. Jessie heeft zijn joker nog niet ingezet dit jaar. En hij is van plan om dat zeer binnenkort wél te gaan doen. Het gaat eind september of begin oktober gebeuren. Op die manier kan hij aan het begin van 2017 opnieuw zijn joker inzetten om nogmaals 2 maanden iets uit te proberen. Wat Jessie in gedachte heeft blijft een geheim. Wel beloofde hij niemand iets te gaan verplichten. Cees schijnt al te weten wat Jessie van plan is. Hij zegt namelijk zijn joker graag in te zetten voor dit doeleinde. Als hij nog een joker zou hebben...


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.