Jessie en Romy lichten Billy en Cemal in. ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Jessie en Romy lichten Billy en Cemal in.

Kus in de nek.

Romy en Jessie staan wederom buiten met elkaar te kletsen over vannacht. ''Er is niks gebeurt, we hebben geknuffeld en je gaf mij een kusje in mijn nek. Wat je wel kan zeggen, voordat dit de wereld in gaat. Want bezoekers zullen wel weer dingen zeggen of suggereren. We moeten Billy en Cemal beide even apart nemen en het vertellen''.

Jessie gaat Billy zo gelijk apart nemen. Zij zou altijd al zeggen dat hij verliefd is op Romy, dat kon ze destijds op de stream al zien. Ze zijn het er over eens dat ze plakkerig zijn geweest. Maar voor de rest is er niks gebeurd. Jessie ziet in dat ze hebben geflirt, maar Romy vond het meer ouwehoeren. ''We moeten uitkijken omdat we onder de loep liggen. Als je het zelf eerlijk gaat vertellen tegen haar, dat moet je zelf weten. Maar er is niks gebeurd'', legt Romy uit. Jessie vind dat hij het wel kan vertellen juist omdat er niks is gebeurd. Hij vind dat ze het beter van hem kan horen dan straks van een ander. Romy vraagt of ze met hem mee moet gaan en Jessie geeft aan van niet. Er volgt een streamlock. Na de streamlock staan Billy, Jessie en Romy buiten bij elkaar. Ze leggen haar uit dat er niks is gebeurd, maar dat Jessie nogal aanhankelijk was. Romy zegt zelf helder te zijn geweest en daarom alles nog zo goed kan vertellen.

Billy zag het al gebeuren, op het bankje zag ze het ook al. Ze vind het wel duidelijk dat ze eerlijk zijn. En ze weet dat ze niks voor elkaar voelen. ''Laten we het hier maar even bij houden. Het is goed dat jullie dit zeggen, goed dat jullie dit zo aanpakken. Jessie laat me maar heel eventjes met rust, echt. Het is goed dat je het hebt verteld'', aldus Billy. Romy loopt ondertussen alvast naar Cemal toe. ''Ik denk dat je heel goed weet hoe ik mij nu voel. We komen hier op een later moment op terug Jes, het komt wel goed, echt. Je moet me nu heel even laten''.

Terug naar Romy en Cemal. Romy legt het verhaal uit, dat ze teveel gedronken hebben en Jessie aanhankelijk was. ''1 ik voel niks voor Jessie, 2 ik heb niks met hem gedaan, 3 ik vertel dit omdat anders mensen of bezoekers dingen suggereren die er niet zijn. Hij was flirterig, we gaven knuffels en hij gaf een kusje in mijn nek. Ik wil het even gezegd hebben voordat het anders de wereld in komt. Ik voel niks voor hem, we zijn gewoon ouwehoerig met elkaar met een borrel op. Zonder verkeerde intenties'', aldus Romy. Cemal ziet het probleem ook niet, er is niks bijzonders gebeurd. ''Er is helemaal niks ernstigs. Rustig maar moppie'', zegt hij. Daarmee reageert hij een stuk milder dan Billy. Zij heeft nu even tijd voor zichzelf nodig ook al neemt ze Romy niks kwalijk. Ze geeft veel om Jessie en als Romy wel had toegegeven dan was Jessie veel verder gegaan. Ze wil nummer 1 zijn, dit gaat om vertrouwen. ''Hij moet laten zien wat het waard is''.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.