Jessie en Billy maken er een toneelstuk van. ~ Utopia Gekte

9/03/2016

Jessie en Billy maken er een toneelstuk van.

Babyface naar vogelhospitaal.

De kalmeringsmiddelen kunnen weer de kast in want KPN internet leeft weer! Hoera, geen afkickverschijnselen meer van Utopia. De vreugde is wel van korte duur want we hebben triest nieuws te melden. Babyface is vanochtend opgehaald door het vogelhospitaal. De eend sliep vannacht voor het eerst buiten de caravan en dat is helaas ook meteen fout afgelopen. Ons kleine vriendje loopt een beetje mank dus de dierenambulance moest voor de zekerheid gebeld worden. Wat er precies aan de hand is kan meneer nog geen uitspraken over doen. Dat zal nader onderzoek moeten uitwijzen. Het pootje lijkt in ieder geval niet gebroken.Bas en Dominique voelen zich wel een beetje schuldig, maar ook zij hadden dit natuurlijk niet kunnen voorzien.

Door naar Benjamin. Van 16:00 tot laat in de avond is het helemaal zijn dag. Namelijk de dag van Benji's Brein Live. Via Benji's Brein Live neemt hij de toeschouwers mee in zijn gedachtegang. Voorafgaand aan de voorstelling is er een brood-diner van het Rode Kruis en als afsluiter van de avond komt niemand minder dan Lenny Kuhr optreden.

Vooralsnog zijn met name Billy en Jessie televisie aan het maken vandaag. Ze hebben de ene na de andere ruzie. Maar niets is wat het lijkt, want op het moment van schrijven lachen ze alweer samen achter de computer. Billy is nieuwe schoenen aan het shoppen en laat dit enthousiast zien aan haar geliefde. Verder is het de hele tijd al rustig in de loods. Op de vide liggen veel bewoners op bed te luieren. Het afgestoten kuikentje piept daar gezellig mee met de rest. Rowena en Ruud knuffelen wat en praten over make-up. Ruud doet elke dag wat bronzer op zodat hij er wat bruiner uit ziet. Rowena dacht dat het foundation was, maar dat is dus niet zo. Ze vind het wel grappig en niet erg. Ze vind Ruud lief en is blij dat hij in haar Utopia zit.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.