Jessie duwde hem toch weer in Billy. ~ Utopia Gekte

9/30/2016

Jessie duwde hem toch weer in Billy.

Goedemorgen Utopia.

De avond en nacht is vrij rustig verlopen in huize Utopia. Veel bewoners lagen al lekker vroeg op bed om weer te kunnen genieten van een extra lange nachtrust. Er hebben ook geen noemenswaardige gesprekken meer plaatsgevonden. Ramona zat lange tijd achter de computer om kleding te kijken en/of te bestellen. En een groepje bewoners heeft gekeken naar de nieuwste aflevering van Utopia Inside. Jacco en Dominique nemen op wat de redactie ze voorschotelt aan ideeën. Vervolgens leveren ze het SD kaartje met de bestanden weer in. En dan kan de redactie er een leuke aflevering van maken door veel te knippen, plakken en muziekjes toe te voegen. Jacco en Karin liepen 's nachts nog baldadig en grappend over het terrein heen. En dan hebben we Jessie en Billy nog...

Uit elkaar, bij elkaar, uit elkaar, twijfels, bij elkaar, twijfels, uit elkaar, bij elkaar maar wel rustig aan doen zonder de liefde te bedrijven. Nou, aan de titel heb je het al kunnen raden. Billy en Jessie zijn nog geen dag weer officieel een stelletje. En hoewel ze het rustig aan zouden doen - zeker op het gebied van de liefde bedrijven - hebben ze vannacht blijkbaar toch een flinke sportsessie onder de dekens gehad.  Bewegende beelden van dit tafereel kan je hier en hier bekijken. Aangezien je wellicht aan een heerlijk ontbijtje zit doe ik het even op deze manier, dan kan je zelf bepalen of je het wil zien. :-)

Door naar de ochtend want het is inmiddels alweer half negen geweest. Dag 1004 begint vandaag met Benjamin. Hij is als eerste wakker, pakt koffie, loopt naar buiten en rookt wat shag. Tussendoor schrijft hij het een en ander in zijn notitieblokje. Momenteel zit hij met een vermoeid gezicht achter de computer. Alle andere bewoners - op Victoria na die toevallig nu uit bed komt - liggen nog lekker te slapen. Goedemorgen en heb een fijne dag. Bijna weekend!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.