Jessie: ''Dit is niet de manier hoe je met me omgaat'' ~ Utopia Gekte

9/17/2016

Jessie: ''Dit is niet de manier hoe je met me omgaat''

Rowena wil een fitgirl worden

Om tien over tien zien we een aantal bewoners even rustig op de bank in de woonkamer zitten. Als Romy aan Rowena laat weten dat ze straks mee wil naar de koeien vertelt Rowena dat Ruud de koeien ook weer gaat doen. ''Alles moet er strak uitzien'', vult Ruud aan. Het veld bijvoorbeeld. Romy komt meteen met ideeën aanzetten. Zo heeft ze het idee om een looppad te maken, maar Ruud wil het gewoon weer even mooi maken. Als we een kijkje op de andere stream nemen zien we dat Jessie en Billy weer in bed zijn gekropen. Ze knuffelen en praten. Als Billy boven op Jessie gaat zitten wil hij eerst nog even een slokje koffie nemen. ''Waar zit je aan te denken? Ik zie dat je aan het peinzen bent'', vraagt Billy. Jessie geeft aan moe te zijn. Hij wil weten waarom hij zo moe is. Hij is echt al weken moe. Gelukkig kan hij wel nog lol maken. Als Billy andersom in bed gaat liggen pakt Jessie haar voeten vast en begint haar voeten tegen elkaar aan te klappen. Daarna gaat hij maar weer uit bed. Zin om de hele dag op bed te liggen heeft hij namelijk ook weer niet. In de woonkamer zijn Ruud en Rowena inmiddels weer lekker klef. Rowena zegt te gaan zorgen dat ze een fitgirl word. Ze wil veel strakker zijn dan dat ze nu al is. Als Ruud bovenop haar klimt om haar te kussen en knuffelen schakelen we maar weer over naar de Jessie en Billy stream.

Daar is ondertussen weer een woordenwisseling gaande. ''Dit is niet de manier hoe je met me omgaat'', horen we Jessie zeggen. ''Ik kom je koffie en schoenen brengen, maar op deze manier dan houd het op. Je snapt echt wel wat ik bedoel''. Billy lacht er om, maar Jessie is heel serieus. ''Je kan er overheen lachen, maar...''. Jessie loopt uiteindelijk weg en laat Billy alleen achter in bed. ''Je bent niet helemaal lekker'', lacht Billy verder. Als Dominique de slaapkamer in komt lopen meld Billy dat ze vanmiddag een kinderfeestje hebben. Op de andere stream zijn Ruud en Rowena nog steeds aan het knuffelen. Rowena wil een trainingsschema en een voedingsschema. Dat laatste hoeft volgens Ruud niet, want hij is er om haar te helpen. Om kwart voor elf zien we Romy en Rowena ook eindelijk richting de koeien gaan. ''Ik ben toe aan mijn bezoek man'', laat Romy weten. Bij de wei aangekomen laten ze meteen Sascha de wei uit zodat ze lekker rond kan lopen over het terrein. Binnen zien we Bas en Dominique samen op de bank zitten. Dominique heeft een body aangetrokken met daaronder een broek. Volgens Dominique kan Bas daarom niet meer normaal met haar communiceren omdat ze een keer een decolleté aan heeft. Volgens Bas valt het hartstikke mee.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.