Jessie denkt dat hij vannacht is vreemdgegaan met Romy. ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Jessie denkt dat hij vannacht is vreemdgegaan met Romy.

Thomas Berge in Utopia.

Na een onrustige nacht in Utopia ontwaken de bewoners langzaam weer. De alcohol is uit het bloed verdwenen en de rust is daarmee ook weer teruggekeerd. De koetjes worden verzorgd, de lockdown komt tot een einde en Thomas Berge is in Utopia. Hij heeft wat mensen met veel kennis meegenomen en met zijn allen werken ze aan een nieuwe hit. Het nummer gaat waarschijnlijk 'Brief voor jou' heten. Het gaat over de relatie van 5,5 jaar die ze heeft en dat ze niet meer weet of ze daar mee verder gaat. Billy en Jessie hebben ook nog steeds verkering. Het had maar zo kunnen zijn dat Jessie zich niks meer kon herinneren van deze actie. Vannacht vroeg hij namelijk officieel verkering aan Billy. Zij vreest dat zijn moeder geen goedkeuring geeft voor deze relatie. ''Het is mijn keuze en daar moeten ze mee leven''.

Gina vraagt nog even aan Romy of er nou iets gebeurd is in de douche vannacht. Nu geeft Romy wel toe dat zij en Cemal de liefde hebben bedreven onder de douche. Romy wilde niet dat het een heel ding zou worden, wat uiteindelijk alsnog is gebeurd. Gina vind dit niet normaal omdat Romy zelfs op haar familie zweerde dat er niks was gebeurd. Ze heeft teveel gedronken en kan zich er niets meer van herinneren. ''Normaal lieg ik echt niet'', laat Romy weten. Ze zegt nooit meer alcohol te gaan drinken omdat ze alcohol haat.

Ook bezopen Jacco die nog lang in bed bleef liggen heeft iets te melden. Als er een leuke jongen binnen komt gaat hij elke avond van bil. Tot zo ver zijn nuttige bijdrage aan Utopia.

Jessie en Romy gaan nog even buiten kletsen. Jessie maakt zich namelijk grote zorgen om vannacht. Ze hebben uitgebreid zitten knuffelen en lopen flirten. Beide bewoners hadden een drankje teveel op. Wat Jessie zich nog kan herinneren is dat hij Romy een kusje in de nek heeft gegeven. En dat is niet normaal aangezien ze beide al een relatie hebben met iemand. Romy zelf maakt zich nergens zorgen over. ''Er is niks ernstigs gebeurd, we worden gewoon een beetje knuffelig van alcohol. Je bent mijn mattie'', aldus Romy. Jessie reageert opgelucht en hoeft zich wat Romy betreft geen zorgen te maken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.