''Je moet ze nog net de billen niet schoonmaken'' ~ Utopia Gekte

9/12/2016

''Je moet ze nog net de billen niet schoonmaken''

Jessie: ''Ik ben gewoon oververmoeid''

Nu alle drama rondom het verf gedoe tussen Billy en Romy weer voorbij is is het tijd voor ontspanning. Maar wat zou een dag in Utopia zijn zonder gemopper van Cees. Helemaal niks toch. Daarom schrijven we daar ook nog maar even over. Om kwart voor vier zien we Ruud buiten zitten met Bender. Cees staat er bij en is weer lekker aan het klagen over Ramona. ''Wat heeft ze gister gedaan dan? Ze ligt alleen maar op haar nest. Ze heeft tijd zat, maar ze wilde het gewoon niet die vijftiende omdat ze het naar de .... wilde verzetten. Onzin echt onzin. Allemaal flauwekul jongen. [...] En dat Rowena er een jaar is, dat is pas nog maar in de agenda gezet. Dat stond er helemaal niet in en ik heb haar er helemaal niet over gehoord dat ze dat ook wilde vieren'', aldus Cees. ''Moet dat gevierd worden dan als iemand hier een jaar is'', vraagt Ruud zich af. ''Ook eigenlijk niet'', vind Cees. ''En wat gaat er nou voor, geld verdienen of feestjes vieren'', vraagt Jessie die langs komt lopen. ''Het liefst feestjes vieren. Geld opmaken. Ik ben er zo klaar mee hier. Stelletje kleuters'', moppert Cees verder. ''Ja absoluut, het is echt erg Cees'', beaamt Jessie. ''Je moet ze nog net de billen niet schoonmaken, maar anders lieten ze dat ook nog doen'', aldus Cees.

Buiten zet Ruud ondertussen de tuinslang/sproeier aan voor Bender en Karin en Jacco hebben de grootste lol in het zwembad. Als we om tien over vier weer binnen een kijkje nemen zien we Cees, Jessie en Billy in de slaapkamer verder praten. Cees heeft het inmiddels over de single van Rowena. ''Het is maar afwachten wat er van terug komt. Er komt vast wat van terug, maar het is vast geen 3...'' En ook over Bas valt er nog wat te mopperen. Zo zou hij urntjes gaan maken, maar er staan nog genoeg aanvragen open en ze komen ook nog steeds binnen. Cees geeft toe weleens in mails van anderen te kijken. Er zijn mails van augustus en nog daarvoor met aanvragen. ''Nooit beantwoord, niks mee gedaan''. Jessie is het er mee eens. '''Hij heeft hier een apparaat van twee ruggen staan.[...] Hij heeft hem in bruikleen, met de afspraak dat hij elke maand een servies voor ze zou maken'', laat Jessie weten  En dat gebeurd niet, dus volgens Cees zijn ze niet betrouwbaar en krijgen ze daar straks weer gezeik mee. ''Nu is hij met dat vegan gebeuren bezig. Daar heeft hij straks ook geen zin meer in''. Victoria is wel consequent bezig met haar bundels. Er komt nu weer een nieuwe uit. Het is een ongoing business en dat loopt ook. ''Maar voor de rest'', aldus Cees. ''Het zijn er echt heel weinig die geld verdienen'', is Billy het met hem eens.

Cees geeft toe dat hij ook allemaal plannen had, maar dat daar ook niks van terecht kwam. Wel heeft hij geld verdiend met evenementen. Er volgt een streamlock. Na de streamlock is Ramona weer het onderwerp van gesprek. ''Je zet jezelf voor lul met 'ik heb geen tijd'. En ik hoor tijdens de rondleidingen ook 'die ligt alleen maar op bed'', aldus Cees. Hij liep vanochtend om tien over half acht de loods uit en er was nog niemand op. ''Ik ben gewoon oververmoeid, maar had ook periodes dat ik om zeven uur opstond en dan was ik gewoon twee uur alleen. Of als het lekker weer is gaan we op het strand liggen'', aldus Jessie. ''Dat zie je wel weer'', vult Cees aan. ''Want als ik ga huilen heb ik een goede reden om op het strand te gaan liggen'', laat Jessie sarcastisch weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.