Jacco woest: ''Je hebt met iedereen lopen praten!'' ~ Utopia Gekte

9/06/2016

Jacco woest: ''Je hebt met iedereen lopen praten!''

Is Rianne een kreng?!

Het drama om 4 euro die Jacco wel of niet bewust heeft achtergehouden gaat door. Ditmaal treffen Rianne en Jacco elkaar weer bij het rokersbankje. ''Ik heb hier geen zin in. Je zegt het niet te doen maar je hebt met iedereen lopen praten. Om 4 euro! Dit is niet eerlijk! Ik wordt er ook echt woest om want ik ben namelijk niet zo. Je moet weten hoe ik in elkaar zit. Hoe je het nu hebt gedaan is niet de manier. Ik heb er nu geen zin in, niet zo'', zegt Jacco boos tegen Rianne. Hij staat nu niet open voor een gesprek. Later op de dag komt hij hier nog wel op terug met Rianne. Dominique zat bij deze korte woordenwisseling en zegt dat ze niet eens durfde op te staan om weg te lopen. Vlak voordat Rianne kwam hadden die twee al gepraat over deze situatie. Daarin noemde Jacco Rianne een kreng.

''Ze zit al in de make-up hoor want ze wou nog even praten. Dan heeft ze haar momentje ook weer. Ik heb het allemaal door'', ventileert Jacco later bij Gina. Dit terwijl Jacco degene is die nu niet wilde praten. En dan gaat hij nou zitten mopperen over dat ze in de make-up zit. Jaccos bloed is naar eigen zeggen aan het koken.

Momenteel zijn Rianne en Jacco toch weer in gesprek met elkaar bij het rokersbankje. Jacco begint steeds bozer te worden doordat Rianne volgens hem aan het draaien is en de waarheid niet vertelt. Rianne blijft van mening dat Jacco het bewust probeerde te verbergen. Jacco denkt er anders over, hij zegt er altijd open over te zijn geweest. Hij beticht Rianne er van om veel bombarie te maken om niks. ''Eerlijkheid is voor mij iets heel belangrijks. Als ik het gevoel krijg dat het niet eerlijk is... Ik gaf ook niet van harte mijn geld af, mijn droom ging daardoor aan me voorbij'', zegt Rianne. Jacco laat haar niet uitpraten. Hij denkt dat dit puur uit frustratie van Rianne komt. ''Wat je nu hebt gedaan is echt niet chill dus ik wil excuses en dan zijn we klaar. We gaan dit niet groter maken dan het is'', zegt Jacco stellig. Beide partijen kibbelen over en weer en Jacco biedt sarcastisch zijn excuses aan voor het onbewust achterhouden van 4 euro. ''Ik ben niet van het langdradige, ik wil het ook niet meer horen. Het is klaar nu'', aldus Jacco. Rianne laat het daar echter niet bij zitten want ze voelt nog weerstand. ''Het is nog nooit iemand in 25 jaar gelukt om mij zo boos te krijgen'', is de reactie van Jacco. Terwijl hij er niks meer over wilde horen en het klaar was nu... Er komt een streamlock dus voor de kijkers is het in ieder geval wel klaar nu. Utopiaans goedmaakknuffeltje en weer door?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.