Jacco scheert per ongeluk zijn wenkbrauw. ~ Utopia Gekte

9/07/2016

Jacco scheert per ongeluk zijn wenkbrauw.

Das pech, wenkbrauw weg...

Vanochtend vroeg dacht Jacco zichzelf even op zijn gemakje te kunnen verzorgen. Van zijn bezoek heeft hij een nieuw scheerapparaat gekregen. En deze probeerde hij doodleuk even uit op zijn wenkbrauw. Helaas voor hem op de verkeerde stand waardoor er een flink hap is verdwenen uit zijn rechter wenkbrauw. Wanneer Ramona het ziet gaat ze kapot van het lachen. Ze snapt niet hoe hij dit voor elkaar gekregen heeft. Daarom laat Jacco even zien op welke stand het apparaat had moeten staan.

Ook Billy komt op het lawaai van het gelach af. Jacco doet zijn haar naar beneden zodat het over zijn wenkbrauw heen valt. In eerste instantie ziet ze niks. Ze denkt alleen dat hij aan zijn eigen haren heeft zitten knippen. ''Ik lijk wel een bouvier'', grapt Jacco. En Karin geeft aan dat Billy nog eens wat beter moet kijken. Uiteindelijk ziet ze wat er met zijn wenkbrauw is gebeurt. Billy gaat ook helemaal stuk van het lachen en komt niet meer bij. Gelukkig denkt ze dat er nog wel iets moois van te maken valt. ''Vroeger was er zo'n boyband en zij hadden ook altijd stukken uit hun wenkbrauw'', lacht ze. De volgende die reageert is Romy. ''O neeeee'', roept ze geschokt. Ruud reageert een beetje lauw, hij vind het niet zo'n ramp. Het valt allemaal wel mee.

Gelukkig kan Jacco er zelf ook goed om lachen. En Ramona woont in Utopia, daarmee mag hij van geluk spreken. Met een beetje visagie werkt ze de hap zo weg. En binnen een maandje moet het weer aangegroeid zijn...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.