Jacco is de nieuwe partner van Dominique. ~ Utopia Gekte

9/02/2016

Jacco is de nieuwe partner van Dominique.

Bas, Cemal of Jacco?

Het heeft even geduurd, maar 'Utopia Inside' komt weer een soort van terug. 'Utopia Inside' was het wekelijkse programma van Gert-Jan waar Dominique bij hielp. Samen presenteerden zij het programma. Sinds Gert-Jan is vertrokken neemt Dominique het helemaal over. Niet in haar eentje, ze heeft Bas natuurlijk! Of nee.. Wacht.. Een paar weken geleden vroeg ze Cemal als nieuwe partner. Alleen viel dat niet in goede Aarde bij Romy dus dat gaat blijkbaar al niet meer door. Nu doet Dominique net alsof Jacco bovenaan haar lijstje staat om gevraagd te worden als partner. Nou, hij heeft volgens Dominique niks om handen en dat klopt dan weer wel. Hij is dan ook enthousiast en zegt toe om samen met haar het wekelijkse programma op te nemen. De naam is wel veranderd naar 'Do Doet'. Eerst was het nog 'Do Durft' maar dat is dus ook alweer verleden tijd.

Samen bespreken ze wat ideeën voor de show en geven ze elkaar een paar keer high-fives. Ook voor het verschil in lengte is een oplossing gevonden. Jacco moet Dominique gewoon optillen zodat ze beide in beeld passen van de vlog camera. Dominique zegt Bas zo ook nog in te lichten over haar nieuwe partner. Ze hoopt dat hij het leuk vind voor Dominique, maar weet dat niet zeker. Ze vind het wel een beetje spannend.

Over het andere belangrijke project van Dominique hebben we al een hele tijd niets meer gehoord. Ze zou een website maken voor jongeren die eenzaam zijn. Zo kunnen zij lotgenoten vinden met dezelfde interesses zodat ze samen kunnen afspreken. Later werd dat weer een datingsite genoemd en nu is het dus al een hele tijd stil...

Zojuist spreekt Dominique Bas aan. ''Kan je niet gewoon blij zijn voor mij?! Hé Do wat leuk dat je doorgaat. Had met mij gepraat'', moppert Dominique. Bas baalt omdat ze het niet samen gaan doen. Helaas komen er constant streamlocks dus het gesprek is niet te volgen. Voor Bas voelt het nu alsof zijn ego is gekrenkt. Dominique zegt dat het Bas zijn eigen schuld is. ''Ik vraag je meerdere malen om advies en krijg nooit feedback. Als anderen ideeën opperen is dat beter dan alleen verder blijven brainstormen'', legt Do uit. Bas reageert teleurgesteld en kort: ''Oké''. Er valt een lange doodse stilte. Bas geeft weer aan het jammer te vinden. Hij was druk met het referendum. Dominique herhaalt er van te balen dat Bas niet blij is voor haar. Hij zegt op zijn beurt weer dat hij wel blij is, maar het graag samen had willen doen. Beide staan ze 2 meter uit elkaar en beide hebben de armen over elkaar heen geslagen. Uiteindelijk loopt Bas weg voor een sigaret en horen we Do nog zuchten. Ze loopt de bosjes in en de camera's kunnen haar niet meer registreren. Het lijkt er op dat ze huilt.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.