Jacco droomt van s*ks met Karin! ~ Utopia Gekte

9/02/2016

Jacco droomt van s*ks met Karin!

Karin is geen cougar.

Tussen de vele streamlocks door krijgen we stukjes van een fatsoenlijk gesprek mee. Jacco, Karin en Romy zijn alle drie in de slaapkamer te vinden. En zij praten over een pikant onderwerp. ''Ik droom altijd over s*ks. De laatste tijd droom ik elke keer dat ik op Karin zit'', laat Jacco weten. Beide dames schieten in de lach. Jacco lijkt hier bijna mee te bevestigen dat er laatst echt iets is gebeurd tussen die twee. Maar Karin moet er niet aan denken om ooit iets met Jacco te beginnen! ''Ik heb weleens gehad dat een jongen van 24 verliefd op mij was. Hij voegde mij overal toe. Ik zei ga weg man, mijn dochter is 30. Is toch niet normaaaaal. Er zijn ook vrouwen die dat fijn vinden hé'', laat Karin weten. Romy weet er alles van, ze noemt dat soort vrouwen 'cougars'. Een cougar is een economisch onafhankelijke vrouw boven de veertig die een (seksuele) relatie met een veel jongere man op het oog heeft.

Romy en Jacco blijven dollen met Karin. Ze vraagt of ze even normaal willen doen, maar sinds ze in Utopia zit is niks meer normaal. Romy en Jacco zijn errrrrug melig en zingen allerlei rare dingen als 'Let's make a story to schijt'. Ook horen we Jacco geluiden maken die net zo fout zijn als naar een tenniswedstrijd kijken zonder beeld.  Verder krijgen we streamlock, streamlock en nog eens streamlock te zien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.