Ivan zou het serieus overwegen om terug te komen ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Ivan zou het serieus overwegen om terug te komen

''Ik wil niet dat je gaat, blijf gewoon''

Om kwart over drie begint Victoria over Lesbos. Op een groot doek laat ze het filmpje zien dat gemaakt is door de Utopianen. Na afloop van het filmpje vertelt Victoria dat ze de oud Utopianen een vaandeltje heeft gegeven. Ook wil ze alle oud Utopianen bedanken voor alles wat ze hebben gedaan. Dankzij hun zitten ze daar. ''Onze dank daarvoor mag heel groot zijn. Helaas is wel de tijd gekomen dat jullie...'', aldus Victoria. Het is namelijk al weer tijd voor de oud Utopianen om het terrein weer te gaan verlaten. ''Dat hadden we al in de gaten'', laat Vanessa weten. ''Bas doe je best, zorg goed voor de diertjes''. Na een streamlock gaat het afscheid nemen verder. Paul adviseert Billy om zich niet meer gek te laten maken. ''Nee dat gebeurd niet meer zo snel'', antwoord Billy. Nicoline laat weten dat ze nog een groepsfoto moeten maken. Ze gaan dus met de hele groep naar buiten om daar een foto te maken. Naomi heeft de eer om de foto te maken met behulp van de timer. ''Wel gezellig zo. De langste knuffel ever'', grapt Emil. Nadat de foto is gemaakt gaat het afscheid nemen verder. Paul bedankt Ruud voor de uitnodiging. ''Ik wil niet dat je gaat, blijf gewoon, heb gewoon schijt. Wie kan ons dat maken'', aldus Gina. ''Ik wil eigenlijk ook niet'', laat Ivan weten.

Ivan besluit dus nog even met Jessie te gaan praten terwijl de rest verder gaat met afscheid nemen. ''Gewoon lekker voor jezelf opkomen en van jezelf afbijten'', adviseert Naomi aan Rianne. ''Veel geluk met Kamil'', aldus Mark tegen Romy. ''Zet hem op hé, laat je niet gek maken, gewoon doorgaan en blijven schoppen'', laat Mark aan Rianne weten. Tegen Karin zegt hij dat ze een beetje op Cees moet letten. En er word natuurlijk veel geknuffeld. ''Maak gebruik van de mogelijkheid die je hier hebt'', horen we Ivan zeggen en Gina zegt tegen Mark dat hij bij haar moet blijven. ''I love you'', aldus Mark. Rianne bedankt ondertussen Ivan. ''Thanks hé. Thanks voor je mooie woorden, ik had ze nodig''. Ivan spreekt haar vervolgens nog meer moed in. ''Jij kan het. Jij bent die echte. Iedereen is goed in zijn eigen ding en daar moet je ook gebruik van maken. Laat mensen doen waar ze goed in zijn''. Rianne zegt haar best te gaan doen. ''Werk samen'', adviseert Ivan. Rianne vond het gaaf Ivan te ontmoeten. Ze had veel over hem gehoord. Ze vraagt of hij het niet raar vind om weer naar de poort te lopen. Wel een beetje raar vind Ivan ja. Bjorn grapt dat Ivan's kist bij de poort staan.

''Ruudwin trainze en hou me op de hoogte hoe het gaat'', aldus Emil. Er volgt een streamlock. Als we weer beeld hebben zien we Billy weer om iemands nek hangen. Dit keer is Ivan weer de gelukkige. ''En als je verliest ga ik met jou weg'', lacht Billy. ''Ik ga niet verliezen''. laat Ivan weten. Om tien over half vier lopen de eerste oud Utopianen het terrein af terwijl anderen nog uitgebreid afscheid staan te nemen. Nicoline laat weten dat ze het het allerleukste vind om Billy en Ruud weer te zien. ''Als hun hier niet hadden gewoond had ik niet geweten of ik langs was gekomen''. Nicoline besluit niet veel later ook het terrein weer af te gaan. Anderen blijven eindeloos hangen. Mark en Gina staan bijvoorbeeld nog lekker te knuffelen. Mark vraagt wanneer hij weer naar het hek moet komen. ''Kijk maar gewoon'', reageert Gina. ''In december'', laat ze weten. Mark vind dat wel lang en besluit om begin november langs te komen. ''Doe je jouw mama en papa een dikke kus. En mijn mama en papa een dikke kus. Zeg maar dat ik ze heel erg mis en van ze hou'', aldus Gina. ''Dat komt helemaal goed schat'', laat Mark weten.

De oud Utopianen hadden om drie uur het terrein al weer moeten verlaten, maar lijken om tien over half vier nog steeds geen haast te hebben. Sommigen staan nog rustig in vogel village te kletsen en te kijken naar de beestjes. Er volgt een streamlock. Waarschijnlijk omdat het nu veel te lang duurt. Als we weer beeld hebben horen we Mark zeggen dat hij het knuffelen en s' ochtends samen wakker worden mist. ''Jullie moeten echt die kant uit nu'', laat Gina weten. Ook zegt ze de oude groep wel echt te missen als ze dit zo ziet. ''Zou je terug komen'', vraagt Gina aan Ivan. ''Ik zou het serieus overwegen. Ik ben met teveel leuke dingen bezig, is het het waard om dat achter te laten'', vraagt hij zich af. Om tien voor vier zien we de laatste oud Utopianen ook naar de poort lopen. ''Ik schrijf je wel hoe je me kan helpen'', laat Bas aan Ivan weten. ''Is goed, doen. Altijd'', aldus Ivan. Gina belooft Ivan iets. ''Ik ga je echt missen en hou het in de gaten'', aldus Ivan. Gina bedankt Bjorn vervolgens dat hij er was. ''Ik ga je schrijven, belooft''. Ook van Naomi neemt ze nog even afscheid. ''Liefje super fijn dat je er was. Ik ga jullie missen man''. Naomi verzekerd Gina dat buiten helemaal ''de shit'' word.

Ook bij de achterste poort aangekomen word er veel geknuffeld. Het afscheid nemen duurt nu al bijna drie kwartier. Ruud loopt dus alvast terug naar de loods. ''Ik zal altijd op je blijven wachten'', laat Mark aan Gina weten. ''Ik ben zo blij dat ik je weer even heb gezien'', aldus Gina. ''Dan weten we waar we het voor doen, dat het goed zit en we niet onzeker hoeven te zijn'', laat Mark weten. Ook Cees, Cemal en Karin zijn alweer in de loods en snoepen van het eten wat er nog over is. Anderen staan nog bij de poort afscheid te nemen. Ivan, Mark, Naomi, Gabriëlle en Bjorn bevinden zich allemaal nog op het terrein. Ook de koe besluit nog maar even een kijkje bij de poort te komen nemen. Gina en Mark blijven kussen en knuffelen. ''I love you'', aldus Gina. ''Aan het hek staan ooit als ik er uit kom hé'', laat Gina aan Ivan weten. Om vier uur vertrekken ook de laatste oud Utopianen. Rowena en Benjamin blijven nog even aan het hek hangen. ''Gabs zorg voor die kids'', grapt Benjamin.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.