Billy: ''Ik moet wat liever voor je zijn. Ik had niet door dat ik zo'n heks ben'' ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Billy: ''Ik moet wat liever voor je zijn. Ik had niet door dat ik zo'n heks ben''

''Laten we gewoon lief doen tegen elkaar oké?''

Als Billy haar familie uitgezwaaid heeft en de familie weer uit beeld verdwenen is, loopt Billy samen met Jessie naar het rokersbankje om daar een sigaretje te roken. Billy laat weten echt heel blij te zijn. ''Het voelde heel goed, echt heel goed. Geen woorden nodig. Dat had ik gewoon even nodig''. Daarna besluit Billy meteen even naar Ruud te lopen. ''Laten we gewoon lief doen tegen elkaar oké?'' Ruud laten weten dat dat niet vanzelf gaat. ''We moeten niet lelijk tegen elkaar blijven doen'', gaat Billy dan maar verder. ''Ja'', antwoord Ruud. Billy raakt meteen alweer geïrriteerd. ''Begrijp je niet wat ik zeg of is het heel raar'', vraagt ze terwijl ze wegloopt. Ruud zegt haar wel te begrijpen, maar vraagt zich af of ze dan ook echt ALTIJD lelijk tegen elkaar doen. Volgens Billy niet, maar het is even de spanning ervan af halen. ''Dat heeft tijd nodig'', laat Ruud weten.

''Net zo goed niet kunnen doen'', mompelt Billy als ze bij het rokersbankje weer door het raam naar buiten klimt. Vervolgens begint ze haar frustraties meteen weer op Jessie af te reageren. ''Het is gewoon even veel. Niet lachen'', zegt ze geïrriteerd. Gelukkig beseft ze al snel dat ze onredelijk is. ''Sorry, ik moet niet zo onaardig doen''. Als ze om tien voor vijf samen naar het kantoortje lopen laat Billy het nog maar eens weten. ''Ik moet wat liever voor je zijn. Ik had niet door dat ik zo'n heks ben''. Beide nemen ze plaats achter een computer. Niet veel later zien we Billy weer in het woongedeelte bij Ruud aan de bar. Ze is emotioneel en moet wat tranen wegvegen. Samen met Ruud blikt ze terug op het bezoek. Volgens Ruud ging het niet echt soepel. Billy vind het vervelend dat ze het thuis er ook moeilijk mee hebben gehad. Maar het kwartje is nu gevallen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.