''Ik heb gister een kleuter op moeten vegen die teveel gedronken had'' ~ Utopia Gekte

9/20/2016

''Ik heb gister een kleuter op moeten vegen die teveel gedronken had''

''Zijn grootste angst is mij verliezen''

Terwijl op de ene stream Victoria breekt vanwege rellen en branden in het vluchtelingenkamp in Lesbos waar zij maanden geleden is geweest, is op de andere stream een gesprek tussen Ruud en Billy gaande. Het onderwerp is Jessie. Billy en Jessie hebben gisteravond en nacht namelijk meerdere gesprekken gevoerd en Jessie was vannacht ook weer dronken en daar is Billy helemaal klaar mee. Aan Ruud vertelt ze dat ze er alles aan gedaan heeft dat Jessie vannacht niet verder zou gaan met drinken. Biertjes weggegooid bijvoorbeeld. Hij ging hier naar toe en daar naar toe en vervolgens liep het helemaal uit de klauwen. Ruud is van mening dat Jessie een monster word na het drinken van drank en Billy zegt heel heel goed te weten wat haar nu te doen staat. Ze is niet naar Utopia gekomen om iemand van de drank af te helpen. Daarom heeft ze er nu ook afstand van gedaan. ''Net zoals jij hier niet voor een relatie bent gekomen. Ik ook niet, dus ik moet stappen gaan ondernemen.

''Hij hangt aan me. [...] Zijn grootste angst is mij verliezen''. Ook laat Billy weten dat Jessie tegen Ruud opkijkt. Ze wil niet verder zo en Jessie gaat het moeilijk krijgen. ''Ik heb gister een kleuter op moeten vegen die teveel gedronken had. Sorry maar ik ben 32 en geen 21 meer. Ik heb het hem de vorige keer vergeven, maar nu niet meer. Het gaat ten koste van mezelf en dan ben ik volwassen genoeg om te zeggen dat dit niet is wat ik wil'', aldus Billy. Het gesprek tussen Ruud en Billy eindigt al weer snel. Ze sluiten het gesprek af met een vriendschappelijke omhelzing. Daarna volgt er een streamlock.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.