''Ik heb gefaald. Ik ben f*cking boos, ik ben woest''! ~ Utopia Gekte

9/07/2016

''Ik heb gefaald. Ik ben f*cking boos, ik ben woest''!

Cees zegt de waarheid: Mislukt!

Na de vergadering besloot Ramona dus om Ramomy's te stoppen. Het bedrijfje is gestopt. Maar Ramona benadrukt dat zij hier absoluut niet verantwoordelijk voor is. ''Ik heb mijn verantwoordelijkheid er altijd vanaf getrokken'', maakt ze duidelijk. De vergadering is afgelopen en Ramona licht wat bewoners in. Bijvoorbeeld Rianne en Cees bij de computers. ''Mislukt. Het is dus gewoon mislukt'', zegt Cees. Ramona lacht het weg en gaat er verder niet op in.

Jessie, Ramona, Romy en Karin zien we niet veel later buiten roken. Romy is blij dat ze niet door hoeft te gaan met dingen waar haar hart niet ligt. ''Daarom ben ik ook hier hé, om alles te ontdekken. En dan kan iedereen er een mening over hebben, kan mij het schelen'', laat ze weten. En waar de een er makkelijk over denkt, denkt de ander er weer compleet anders over. Ramona heeft het moeilijk met het einde van Ramomy's. ''Cees zegt tegen mij dat het mislukt is en dan wordt ik er op aangekeken. Ik ben zó f*cking boos'', roept Ramona. ''Je moet gewoon zeggen, nee luister eens. Romy is eruit gestapt'', zegt Romy zelf. Karin vind dat niet eens nodig: ''Je weet wie het zegt''.

''Ik heb gefaald. Ik ben f*cking boos, ik ben woest. Echt woest. 100% ingezet. Ik weet zeker dat het geslaagd was als ik de verantwoordelijkheid had'', klaagt Ramona verder. Iedereen krijgt een zendercheck omdat ze niet mogen praten tijdens het roken. Er komt een korte streamlock en daarna zijn andere bewoners weer in beeld. Cees praat nog kort met Romy en geeft aan dat ze er niet wakker van moet liggen. Toch loopt Romy nog even naar Ramona toe: ''Jij hebt niet gefaald, ik heb gefaald. Ik heb me terug getrokken''. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.