''Ik denk wel dat als Ro weg zou zijn we meer met elkaar om zouden gaan'' ~ Utopia Gekte

9/19/2016

''Ik denk wel dat als Ro weg zou zijn we meer met elkaar om zouden gaan''

''Zoveel hebben we niet aan elkaar momenteel''

Deze avond zien we Rowena en Ramona rappen/zingen in de studio. Dit terwijl de anderen in de loods nog steeds een verkleedfeestje houden. Billy heeft om negen uur eindelijk de blonde pruik op die Rowena eerder op de avond al op had. Ze wilde hem eerder al op, maar telkens hadden anderen hem. Jessie zien we er even later ook mee rondlopen. Dan horen we ook dat ze met een aantal bewoners de feestweek gaan vieren bij Baas Beach. Jacco, Jessie, Romy en Billy zien we een half uur later dan ook op de schommelbank in de wei zitten. Victoria en Cemal staan er naast en er worden diepzinnige gesprekken gevoerd waar we niet de behoefte voor voelen om die te volgen. Op de andere stream zien we dat Bas en Dominique zichzelf samen in één vest hebben geritst. Met zijn tweeën in één vest gaan ze een sigaretje roken. Samen gaan zitten terwijl ze hetzelfde vest aanhebben gaat wat lastiger, maar het lukt wel. Cemal wil om kwart voor tien naar bed gaan, maar Romy vind dat niet gezellig. ''Je doet alsof het de ergste zaak van de wereld is'', aldus Cemal. ''Ik vind je gewoon een beetje sacherijnig'', laat Romy weten. ''Omdat ik een keer moe ben, ben ik sacherijnig'', zucht Cemal, om daarna weg te lopen. Cemal is trouwens niet de enige die naar bed wil. Karin zien we ook al op bed liggen met een boek. En Ramona zal ook wel al op bed liggen aangezien ik  eerder op de avond al hoorde dat ze wilde slapen.

Even later zien we Ruud en Billy buiten zitten. Billy ligt op de rotonde en Bender ligt bij haar met zijn hoofd op haar buik. Ruud zit aan de andere kant naast Bender. Terwijl Billy en Ruud Bender aaien en knuffelen horen we hem zachtjes ''snurken''. Hij lijkt half te slapen en weer volop te genieten van alle aandacht. We komen midden in een interessant gesprek terecht. Billy is Ruud namelijk weer aan het ondervragen over Rowena. ''Hoe vind je het om een relatie te hebben in Utopia'', vraagt Billy. Waarna Ruud antwoord geen relatie te hebben. ''Je bent niet verliefd op Rowena, maar was je wel verliefd op mij'', vraagt Billy verder. ''Ja'', antwoord Ruud. Billy mist het contact met Ruud en Ruud vind dat Billy veel tijd met Jessie doorbrengt. Billy is het daar mee eens maar ze kunnen nu afspreken dat ze meer tijd met elkaar gaan doorbrengen. Ook fluistert Billy dat Jessie haar erg claimt. Ze wil dat doorbreken door ook met andere bewoners om te gaan. Ze trekt het slecht om Ruud zo met Rowena te zien. Dan denkt ze ''Ik ben de leukste hoor''. Ruud snapt dat dat moeilijk is.

''Ik denk wel dat als Rowena weg zou zijn we meer met elkaar om zouden gaan'', laat Billy na een korte stilte weten. Ruud zegt dat het precies zo zou zijn als Jessie weg zou gaan. ''Dat slaat toch nergens op'', aldus Ruud. ''Waarom slaat dat nergens op? Dat is toch iets wat in het vooruitzicht ligt'', vraagt Billy. ''Ja, maar dat is hetzelfde met Jessie toch''. Billy denkt dat ze er sowieso meer over nadenkt dan Ruud. ''Ja, dat denk ik ook'', reageert hij. ''Jij bent in één keer van de ene in de andere relatie gestapt, ik niet. Ik heb alle tijd gehad om dingen te verwerken en na te denken. Dat is nu zo anders. Dat moet je ook de tijd gunnen. Alles went'', aldus Ruud. ''Daar ben ik wel aan gewend. Maar ik heb niet het idee dat als je je referendum hebt ingezet om vriendschap op te bouwen, dat we daar echt mee bezig zijn. Dus soms twijfel ik wel waarom je me hier heen hebt gehaald'', laat Billy weten. ''Je hoeft niet te twijfelen. Ik ben blij dat je er bent'', aldus Ruud. ''Ja, ik twijfel wel soms. Zoveel hebben we niet aan elkaar momenteel''. Er valt een stilte. ''Ik ben moe, ik ga slapen'', zegt Billy vervolgens om daarna op te staan en weg te lopen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.