''Ik ben veel te lief hiervoor. Ik ben niet opgevoed met de mentaliteit...'' ~ Utopia Gekte

9/23/2016

''Ik ben veel te lief hiervoor. Ik ben niet opgevoed met de mentaliteit...''

Rowena heeft sjans met een meisje

Om kwart voor elf is het feest nog steeds in volle gang. Inmiddels staan er een aantal DJ's op het podium. Tussen het publiek staat Rowena met een bezoekster te praten die Rowena wel ziet zitten. ''Maar ik val op mannen'', laat Rowena weten. ''Ja dat weet ik, maar je ziet er wel echt goed uit'', reageert het meisje. Er volgt een streamlock. Na de streamlock horen we Cees mopperen dat er gevraagd was om het feest samen af te sluiten, maar dat Ramona dat niet wil. Op het podium zien we dan ook Billy en Ramona staan die samen het duizend dagen feest afsluiten. Maar niets is wat het lijkt. Ze roepen namelijk alle bewoners op het podium. Ramona wil iedereen bedanken. De artiesten, bewoners, mensen die kwamen helpen, standhouders enzovoort. Billy wil op haar beurt Ramona weer bedanken voor hun presentatie samenwerking. Ze heeft er van genoten. ''A dream come true'', aldus Billy. Ramona blijkt er hetzelfde over te denken. ''Ik zal me hard maken, want dit duo gaat presenteren als een malle''. Daarna laten ze Cees aan het woord, want het is natuurlijk onzin dat dat niet zou mogen. Zodra Cees wil beginnen met praten begint het publiek te joelen. ''Ceessie, Ceessie, Ceessie bedankt!''. Cees is verbaasd. ''Wat is dit jongens'', vraagt hij zichzelf hardop af. ''Echt geweldig. Wat moet ik hier nou nog van zeggen''. Hij komt eventjes moeilijk uit zijn woorden, maar herpakt zich meteen weer. Hij wil Ramona, Billy en Dominique bedanken voor het presenteren van de avond. ''Het ging hartstikke goed, heel fijn om te doen en we willen jullie heel hartelijk danken voor het feit dat jullie hier waren''. Ook laat Cees weten dat de persoonlijke support hem goed doet. Hij wenst alle bezoekers een hele fijne reis naar huis. ''En tot de volgende keer'', aldus Cees. ''Utopiaaa!'', schreeuwt Ramona.

Daarna wil Cees Rianne in het speciaal nog even in het zonnetje zetten. En natuurlijk Benjamin en Gina van het organisatie comité, maar in het bijzonder Rianne die nachtenlang door heeft gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. ''Bedankt'', aldus Cees. ''Dank jullie wel'', reageert Rianne. Om precies elf uur is het feest afgelopen. ''Het is toch te gek. Ik werd er stil van joh'', laat Cees weten over het gejoel. ''Dat heb je echt verdiend'', reageert Dominique. ''We hebben het gefixed'', horen we Rianne zeggen. ''Gewoon jezelf zijn'', adviseren bezoekers haar. ''Ja, maar ik ben veel te lief hiervoor. Ik ben niet opgevoed met de mentaliteit hoe ze hier leven en dat is echt godsgruwelijk vervelend moet ik zeggen'', laat Rianne weten. Cees gaat ondertussen tegen bezoekers nog even verder met mopperen. ''Het mocht niet van Ramona. Ik dacht ik doe het lekker toch''. De bezoekers zijn het met hem eens. ''Gewoon doen wat je doet''. Er volgt een streamlock. Daarna horen we Cees zijn evenement promoten. ''15 oktober moet je komen naar 'ik ben schuldig'', vertelt Cees. Hij gaat een paar medebewoners dan even flink aanpakken. Dat mag volgens hem in een conference ding. Binnen worden de munten alvast geteld. Ook Rianne gaat gewoon nog altijd hard door met werken en telt mee. We krijgen te horen dat er nog muntjes in Le Luifel liggen en iemand anders had haar muntjes niet geteld en gewoon terug gedaan in het munten bakje. Rianne probeert er achter te komen hoeveel munten dat ongeveer waren, maar de dame weet het niet meer.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.