''Ik ben als de dood dat je stemmen gaat krijgen''. ~ Utopia Gekte

9/22/2016

''Ik ben als de dood dat je stemmen gaat krijgen''.

Utopia ontwaakt.

''Ik weet dat ik op je kan bouwen Jessie. Ik ben als de dood dat je kneiter veel stemmen gaat krijgen'', zegt Rianne bezorgd. Samen met hem loopt ze een rondje over het terrein. Ze legt hem uit wat er nog allemaal moet gebeuren voor het 1000 dagen feest. Jessie geeft aan dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, hij gaat nergens heen. Vannacht was Rianne om 3 uur 's nachts zelfs nog aan het werk. En deze ochtend is ze wederom één van de eerste die wakker is en aan het werk gaat. Er worden ontzettend veel details besproken zodat het feest organisatorisch als een tierelier gaat lopen. Die details zal ik jou besparen op de vroege donderdagmorgen. Het beloofd in ieder geval een onwijs dik feest te gaan worden morgen! Kaarten zijn nog altijd te koop, dus sla uw slag. Dan kan ik tenminste een keer naar normale mensen kijken op de streams. ;-)

Buiten Jessie en Rianne om zien we dat er nog één iemand wakker is. En diegene is Benjamin. Hij zit al een tijdje achter de computer met een slaperig hoofd. Voor de rest heb ik nog geen leven kunnen ontdekken in Utopia, op alle dieren na. De meeste Utopianen kiezen liever voor hun bed om uit te kunnen slapen in plaats van dat ze elkaar helpen met een belangrijk feest. Als dat is wat ze willen uitstralen dan lukt dat ze al jarenlang heel goed. Complimenten!

Om 09:10 komt Billy als vierde bewoner in beeld. Aan Benjamin vraagt zij hoe laat het is. Ze schrikt zich een hoedje wanneer hij zegt dat het allang 11 uur 's ochtends is geweest. ''Het is zo makkelijk'', zegt hij met een tevreden glimlach wanneer ze erin is getrapt. Wanneer Billy de correcte tijd te horen krijgt vind ze dat ze nog steeds te laat uit bed is gekomen.

Buiten stelt Jessie Rianne gerust. Als ze haar niet serieus nemen tijdens het centraal dan gaat hij ingrijpen. Hij moet een belangrijk signaal geven want dit feest mag absoluut niet de soep in lopen. Het is te belangrijk voor ieders belang. Rianne vind dit fijn om te horen. Ze hoopt het vandaag voor elkaar te krijgen dat 16 man dezelfde taal gaan spreken. Ze moeten zin hebben in het feest, maar ook hun verantwoordelijkheid pakken. ''We hebben het er straks nog wel over hoe we het in de groep gaan gooien. Dat is essentieel. We moeten er goed over nadenken hoe we bijvoorbeeld het alcoholgebruik bespreken'', vult Jessie nog aan.   0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.