Iemand heeft Dreft in de vaatwasser gegooid. ~ Utopia Gekte

9/11/2016

Iemand heeft Dreft in de vaatwasser gegooid.

Vrienden die niet schrijven.

Hilariteit in de keuken! De vaatwasser gaat open en daar blijkt een flinke berg schuim in te zitten. Rianne heeft de grootste lol en pakt steeds zoveel mogelijk schuim uit de vaatwasser om het vervolgens weg te blazen. Romy heeft net gedoucht dus zij is daar wat minder blij mee. ''Volgens mij heeft iemand Dreft in de vaatwasser gegooid, tenminste... Wie is zo stom geweest'', vraagt Rianne lachend. Ze ligt helemaal in een deuk om al het schuim dat uit de vaatwasser komt. Wanneer de grootste lol er weer vanaf is gaat ze weer in de woonkamer zitten. De vaatwasser zit ondertussen nog steeds vol met schuim. Dat mag een ander blijkbaar opruimen.

In de echte keuken zien we Rowena en Ruud. Zij maken beide een ontbijtje klaar voor zichzelf. Ruud heeft het over spiermassa en dat je dunner oogt, maar eigenlijk zwaarder bent. Ofzo... Ze geven elkaar een knuffel en een kus. En Ruud aait over haar buikje. Zou ze zwanger zijn? (Grapje natuurlijk, rustig blijven) Ze praten wat over voeding en Ruud streelt haar wang en arm nog maar eens. Later zitten ze met andere bewoners op de banken in de woonkamer. Rowena zit met een kuiken in een doos. Billie en Jessie liggen bij elkaar op de bank met een krant. Rianne en Gina zijn ook aan het ontbijten.

Buiten op het rokersbankje praten Victoria en Dominique over geluk en beseffen wat je hebt. Volgens Victoria beseffen ze nu pas echt wat ze hebben omdat ze veel dingen niet mogen. Zo waardeer je meer de kleine dingen die je geluk geven. Ook praat Victoria over iemand die ze buiten kent. Een vriend of familielid. Hij kijkt niet naar Utopia en stuurde ook nooit post naar Victoria. Daar heeft ze moeite mee gehad omdat hij op zijn minst kan laten weten hoe het met hem gaat. Of om te vragen hoe het met Victoria gaat. Inmiddels heeft ze wel al een kaart van hem gehad. Dominique heeft ook vriendinnen die haar nog niet geschreven hebben sinds ze in Utopia zit. Die hoeft ze na dit avontuur ook niet meer te zien. Of zij zelf wel geschreven heeft laat ze achterwege. Het moet wel van twee kanten komen toch? Maar goed, ik weet dus niet of ze dat gedaan heeft of niet. Wel heeft Dominique een vriend genaamd Danny die bij SBS6 werkt en wél schrijft. Na de zoveelste streamlock zit Benjamin opeens met Victoria op het rokersbankje. Ook hij is dus wakker en ze roken samen een sigaret. Hij vraagt haar of ze goed geslapen heeft. ''Heel goed geslapen! Gek hé''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.