Iedereen irriteert zich aan Rianne. ~ Utopia Gekte

9/23/2016

Iedereen irriteert zich aan Rianne.

Jessie treitert Ruud.

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe fascinerende dag vol Utopia! Vandaag is niet zomaar een dag, want vandaag is dé dag dat de zon weer schijnt. Of euhhh de dag van het 1000 dagen feest! Tot diep in de nacht zijn er enkele pioniers door gaan werken zodat alle aardappelen tot friet verwerkt konden worden. Dat betekent niet dat er 's ochtends vroeg niemand aan het werk is gegaan. Al zijn dat vooral mensen van buitenaf vanwege het podium en dergelijke.

Een eerste probleem doet zich ook al snel voor. Een of andere pomp onder de wasbak in de keuken is weer verstopt. Dit komt door de berg aardappelen die gisteren zijn gewassen. Rianne en Cemal zijn daardoor als enige druk in de weer deze ochtend. Buiten spuiten ze alles schoon om de pomp later weer onder de wasbak te installeren.

Ruud komt ondertussen ook gapend uit bed en weet met veel moeite een bammetje pindakaas te smeren. Tot groot ongenoegen van Ruud is Jessie vandaag al vroeg bezig om televisie momentjes te pakken. En Ruud is het slachtoffer die daar ongevraagd aan mee moet werken. Hij vind Jessie erg vervelend en vraagt meerdere keren om met rust te worden gelaten. Mede omdat hij pas net wakker is. Maar Jessie blijft gewoon dollen en treiteren. Als Ruud rustig op de bank zijn broodje probeert te eten komt Jessie voor hem op de grond zitten. Jessie zegt dat hij eens iets moet gaan bereiken, zeker nu hij een tweede kans in Utopia heeft gekregen. Uiteindelijk knuffelen en rollebollen beide heren met elkaar over de grond. Tussen alle gekheid door weet Ruud zijn aandacht goed te verdelen over Billy en Rowena. De ene keer staat hij met Billy in de slaapkamer te praten en een minuut later lacht en flirt hij weer met Rowena. Tegen Billy zegt hij dat Ramona de enige vrouw is die vrijgezel is. En bij Rowena maakt hij een compliment over haar mooie blauwe jurk. ''Maar je hoeft je nog niet mooi te maken hoor, trek lekker een trainingsbroek aan. Ik heb er helemaal geen zin in, dat gezeik'', aldus Ruud over het aankomende centraal.

Rianne roept al bijna drie kwartier tegen iedereen dat ze zo wéér centraal gaan. Dit tot groot ongenoegen van zo'n beetje al haar medebewoners. Op dit moment mopperen Rianne, Dominique en Ruud nog over de manier waarop Rianne dit aanpakt. Ruud vergelijkt Rianne met een uitzendbureau die een werkrooster uitdeelt. Zowel Dominique en Romy zijn het daar mee eens. Ze denken dat het op deze manier juist fout gaat vandaag.

Het is nu kwart voor tien en Rianne staat al klaar. Haar medebewoners echter niet... ''Ze willen niet zo opgejaagd worden, daar hebben ze last van. Doe even chill'', laat Ruud weten. Voor Rianne is dat niet zo makkelijk, want ze hebben nog maar 2,5 uur om alles in orde te maken. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.