Huwelijksaanzoek in Utopia! ~ Utopia Gekte

9/03/2016

Huwelijksaanzoek in Utopia!

Jippieeee.

Een Bed & Breakfast gast heeft vlak van te voren afgesproken dat hij met de groep centraal zou willen gaan. Benjamin doet net alsof hij een preview geeft van Benji's brein, maar niets is wat het lijkt! Benji's Brein mag iedereen morgen lekker naar luisteren. Hij geeft nu liever het woord aan de B&B gast die zijn vriendin ten huwelijk gaat vragen.

''Ik vind het leuk dat we hier nu zijn, dat is nooit eerder voorgekomen. Ik wil van het moment gebruik maken.. We zijn nu al bijna 7 jaar bij elkaar.. Enuuh..'' Tja.. Helaas konden we dé vraag niet horen door het luide gejuich van de bewoners. Maar het is duidelijk dat ze ja heeft gezegd want ze is zeer geëmotioneerd en knuffelt haar toekomstige man. Een van de bewoners vraagt een minuut later nog wat haar antwoord was. Nou, misschien iets langer wachten met juichen en klappen, die man kon niet eens fatsoenlijk zijn vraag stellen hehehehe... Maar goed, vriendin vind het prachtig en mooi en daar gaat het om. Alle bewoners komen het koppel feliciteren. Benjamin nodigt ze uit om tegen een gereduceerde prijs het huwelijksfeest in Utopia te geven. Al zitten daar wel wat haken en ogen aan. En ze moeten er goed over nadenken en ook uitzoeken of familie en vrienden dat wel zien zitten, feest vieren in Utopia.

Ze krijgen zelfs een extra verrassing voor hun kiezen. Jacco zingt het liedje 'De prooi' van Isabella Smit en Wolter Kroes.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.