Hoeveel hebben de bewoners gisteren verdiend? ~ Utopia Gekte

9/24/2016

Hoeveel hebben de bewoners gisteren verdiend?

Billy is een dagje nutteloos?

Buiten zijn werklui en verschillende bewoners druk bezig om het terrein weer op te ruimen. Binnen zijn een aantal bewoners bezig met niks óf bezig met het tellen van geld. Jessie is al behoorlijk lang bezig om een financieel plaatje te kunnen schetsen. Voor nu gokt hij dat ze weer 5000 euro in de plus komen te staan. Ramona loopt ook maar eens naar buiten toe, maar niet om te helpen. Ze schenkt een glaasje frisdrank voor zichzelf in, loopt naar het rokersbankje en steekt er nog een peuk bij op.Billy is vandaag net zo nutteloos bezig. Zij hangt constant om Jessie heen waardoor het alleen maar langer duurt voordat we de uiteindelijke stand van de BV te horen krijgen. Jessie schijnt ook 5 truien verkocht te hebben die hij aan medebewoners had weggegeven. Daar zaten ook 2 truien bij die Billy droeg. In eerste instantie doet ze alsof het haar niks uitmaakt. Maar de afgelopen 20 minuten voert ze opeens een hele show op van hoe erg het allemaal wel niet is. Dit terwijl het volgens Jessie wel 150 euro extra heeft opgeleverd die ze hard kunnen gebruiken. Billy blijft mopperen en wordt gewoon in haar gezicht uitgelachen door Jessie. Volgens mij weten ze beide wel dat Billy het ook niet serieus neemt.

Tussen alle gekheid op een stokje door laat de regie kort Jessie zijn overzicht in beeld zien. Daarop krijgen we een inkijkje in de inkomsten van het 1000 dagen feest. Zo is er voor in totaal €5.565,50,- gepind. Bij broodjes/foodtrucks zien we een bedrag van 500 euro staan. Onder Ticketscript - waar de kaartjes zijn verkocht - een bedrag van 13.675 euro. Verder zie ik nog een bedrag van 15.460 euro staan bij een of andere optelsom. Dit bedrag gaat om de briefjes van 50, 20, 10 en 5 euro. Dus als ik het goed heb is er ongeveer 35.000 euro omzet gemaakt tijdens het 1000 dagen feest. Hier moeten alle kosten en belastingen nog vanaf. En misschien is het lijstje nog niet compleet en komt er nog meer omzet bij. Bijvoorbeeld van de merchandise, Le Luifel en BaasBeach. Al met al moet er ongetwijfeld een flink bedrag over blijven waarmee ze wellicht in de plus terecht komen! Jessie verwacht dat ze binnen 2 uur bij elkaar komen zitten voor de definitieve stand. Hij wacht nog op een overzicht van Rianne.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.